Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΖΟΜΠΙΛΑΝΤ

Επειδή κυκλοφορεί και η συνηθισμένη γρίπη μην τρελαθείτε, γιατί πολλοί πιστεύω πως έχουν χάσει εντελώς την ικανότητα να σκέφτονται λογικά και  επίσης όλα μοιάζουν σαν οι άνθρωποι να έχουν χάσει τη μνήμη τους, λες και η ζωή ολόκληρη αφορά τον κορονοϊό , γεννηθήκαμε  σαν πρωτόπλαστοι σε ένα κόσμο που κυριαρχεί μόνο αυτός, αποκτούμε γνώση μέσω των ανακοινώσεων που σχετίζονται με αυτόν, καθορίζουμε τη ζωή μας σε σχέση με αυτόν, και το μέλλον μας εξαρτάται ακριβώς από το τι θα γίνει με αυτόν. Ίσως είναι η πρώτη φορά στην ανθρωπότητα που όλες οι άλλες ασθένειες μοιάζουν ανύπαρκτες ή δεν φοβίζουν κανένα, όσο τρομακτικές και αν είναι, μπροστά σε αυτό το απόλυτα τρομακτικό τέρας που λέγεται κορονοϊός.

Έτσι ακούω συνάδελφο να μένει στο σπίτι τρομαγμένος, γιατί έχει κάνει πυρετό και δεν έχει όσφρηση και γεύση. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος και πολλοί άλλοι λένε αυτό το πράγμα και είναι σίγουροι πως εισέπραξαν τον θανατηφόρο ιο. Εγώ πάλι σαν ηλίθια, σκέφτομαι, καλά μόνο εγώ ξέρω πως σε μια σοβαρή γρίπη ούτε γεύση έχεις ούτε μυρίζεις? Ή μόνο εγώ έχω περάσει γρίπη… 

Η τελευταία φορά που μπήκα σε νοσοκομείο ήταν από τη γρίπη των χοίρων (ή των κοτόπουλων… δεν θυμάμαι) Ποια ήταν τα συμπτώματα μου? Βήχας που δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πολύ ψηλός πυρετός, απόλυτη καταβολή δεν μπορούσα ούτε από το κρεβάτι να κατέβω και φυσικά ούτε μπορούσα να μυρίσω τίποτα, ούτε είχα καμία γεύση. Το αποτέλεσμα όταν βάρεσα πυρετό 41, ναι 41, πήγα νοσοκομείο μου έκαναν μια αντιπυρετική ενδοφλέβια, έμεινα 1 ημέρα μέσα αφού με ξεκίνησαν αμέσως μια αντιβίωση για να μην έχω πρόβλημα και το γυρίσω σε πνευμονία.

Γύρισα σπίτι τις επόμενες τρεις ημέρες, αντιβίωση, ντεπόν, κοτόσουπες, πορτοκαλάδες και όπως μου είχε πει ο γιατρός ΝΑ ΑΕΡΙΖΩ ΤΟ ΧΩΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.  Μετά από 4 ημέρες γύρισα και στη δουλειά. Να σημειώσω πως εκείνη την εποχή η γρίπη αυτή θέριζε και πέθανε πάρα πολύς κόσμος και άλλοι πέρασαν καιρό μέσα στο νοσοκομείο. Η διαφορά ποια ήταν, αμέσως ο πολύ καλά ενημερωμένος πολίτης από τα παπαγαλάκια της χυδαίας απάτης, θα πει, πως τώρα έχουμε εκατόμβες ασθενών και θυμάτων… Να του απαντήσω λοιπόν τα παρακάτω.

Τότε αν κάποιος πέθαινε που ήταν ήδη ασθενής, έπασχε από κάποιο σοβαρό νόσημα και κόλλαγε γρίπη δεν καταγραφόταν ότι ο θάνατος του συνέβη από γρίπη. Πέθανε λέγανε γιατί ήταν σοβαρά άρρωστος και ο δυστυχής κόλλησε και γρίπη. Ολοι οι ηλικιωμένοι έτρεμαν γιατί ήξερα πως αν αρρωστήσουν δεν την βγάζουν καθαροί. Πολλοί από γιαγιάδες και παπούδες κόλησαν γρίπη και συγχρόνως έπαθαν μια πνευμονία, ή κατέρρευσε η καρδιά τους, αλλά δεν δηλώθηκαν σαν θύματα της γρίπης.

Το σπουδαιότερο, δεν  υπήρχε κανένα τεστ στο πληθυσμό, ακόμα κι αυτοί που αρρώσταιναν ο γιατρός έλεγε μάλλον γρίπη θα έχεις ούτε καν έμπαινε στο κόπο να κάνει τεστ για να το επιβεβαιώσει, απλά έδινε την κατάλληλη θεραπεία και υποστήριξη. Αν στις γρίππες αυτές είχαν γίνει τεστ σε όλο το πληθυσμό μπορεί να ανακαλύπταμε πως ήταν εκατομμύρια όσοι κόλλησαν και όσοι νόσησαν ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Τότε μόνο θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε νοσηρότητα/θανάτους.

Μέτρα προστασίας ούτε καν σαν ιδέα στο μυαλό των υπευθύνων κυβερνήσεων που αγαπάνε τόσο πολύ τους πολίτες δεν υπήρχαν. Αλλά και κανένας γιατρός δεν θα τολμούσε ποτέ να πει σε έναν άνθρωπο π.χ. που έχει πρόβλημα στα πνευμόνια με γρίπη να φασκιώσει τη μούρη του να μην ανασαίνει κανονικά για να πάει στα θυμαράκια μια ώρα αρχύτερα. Αντίθετα η σύσταση ήταν καθαρός αέρας και βαθιές ανάσες, ήλιος, βότανα ζεστά, αντιπυρετικό και τέλος.

Αυτοί οι απίστευτοι χειραγωγοί των κοπαδιών λένε ξανά και ξανά πως αυτός ο ιος δεν έχει σύγκριση γιατί τα ποσοστά θανάτων, ασθενών και κρουσμάτων δεν έχουν σύγκριση σε σχέση με τις απλές γρίπες. Και ο ανθρωπάκος ο τρομοκρατημένος, ο ανθρωπάκος που νοιώθει πως ζει τη μεγαλύτερη ασθένεια που έχει ποτέ υπάρξει, κάτι που μπορεί να είναι χειρότερο κι από τη πανούκλα, δεν μπορεί να κάνει μια απλή, αυτονόητη ερώτηση.

Καλά πως το συγκρίνετε τι συνέβαινε με άλλες γρίπες αφού δεν κάνατε τα ίδια πράγματα?

Πως συγκρίνεις πόσα κρούσματα είναι τώρα και πόσα τότε αφού ποτέ δεν είχαν μετρηθεί κρούσματα, ασυμπτωματικοί, κλπ.….Αφού δεν γινόντουσαν τεστ ούτε στους ίδιους τους ασθενείς για να επιβεβαιωθεί. Και το κυριότερο αφού δεν καταγραφόντουσαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ .  Πόσοι από τους ανθρώπους που είχαν πεθάνει στις περασμένες επιδημίες της γρίπης από διάφορες αιτίες και είχαν και γρίπη καταγράφηκαν στις στατιστικές πως έχουν πεθάνει από γρίπη?  Από αυτές τις απλές σκέψεις ξεκινάει μια ολόκληρη αλυσίδα συνειρμών.

Τι στο διάολο είναι αυτό το πράγμα που έχουν ξαμολήσει

Τι στο διάολο είναι το εμβόλιο που θέλουν να πλασάρουν σε όλο το πλανήτη.

Δύο πράγμα συμβαίνουν, ή δεν είναι γρίπη αλλά μία χίμαιρα που ξέφυγε από εργαστήρια βιολογικών όπλων και δρα απόλυτα στοχευμένα στον ανθρώπινο οργανισμό με τρόπους πρωτόγνωρους και δεν μπορεί να εφαρμοστεί καμία από τις γνωστές μεθόδους θεραπείας,

Η είναι μια μορφή σοβαρής μεν γρίπης για την οποία εφαρμόζονται παρανοϊκά μέτρα,  αναιρούνται γνωστά πρωτόκολλα θεραπείας και νοσηλείας , και δοκιμάζουν επάνω στα πειραματόζωα νέες μεθόδους και τελικά εμβόλια που θα δείξουν στο μέλλον αν ήταν τελικά για την σωτηρία της ανθρωπότητας.

Η προσωπική μου άποψη?

Στη πρώτη φάση οι άνθρωποι μετατρέπονται σε ψυχικά  ζόμπι. (Δεν σκέφτομαι, δεν καταλαβαίνω, υπακούω, πηγαίνω εκεί που μου δείχνουν, δεν έχω κανένα δικαίωμα εκτός από εκείνο που θα μου υποδείξουν)

Στη δεύτερη φάση μετατρέπονται σε κανονικά ζόμπι . Είμαι πλέον νεκρός αλλά δεν το ξέρω.

Γειά σας.


ΠΗΓΗ

 

2 σχόλια:

  1. Το ρητό που μου έρχεται στο μυαλό με αυτή την κατάσταση είναι το "οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους". Τι να τους κάνουμε αυτούς που ζουν σαν ζόμπι; Απλά σήμερα φανερώνεται η πνευματική τους γύμνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα μας τα ειπε . Και ο καθενας μας νιωθει ζωντανος νεκρος , αφου μας εχουν περιορισει τα παντα .Οταν φευγεις παλι και βριζεις την Θεια Κοινωνια φευγεις απο τον δρομο του Θεου ουτε χαρη εχεις , απλα μετατρεπεσαι σε ζομπι.αυτος ειναι οσ κοπος της Νεας Ταξης .
    Γουριας ζαχαριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή