Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Νεκτάριος Δαπέργολας: Καί σκασμός, πού θά τολμήσετε νά βγάλετε καί γλῶσσα, ὑποζύγια!


 

Ψοφῆστε, 
παγῶστε χωρίς ρεῦμα, 
πνιγεῖτε σάν τά ποντίκια, 
μείνετε ἄστεγοι, 
καεῖτε ζωντανοί, 
βουλιᾶξτε μές στό χιόνι, 
πεθάνετε ἀπό τήν πεῖνα, 
τινᾶξτε τα στά νοσοκομεῖα, 
γεμίστε ἰούς καί ξαφνικίτιδες. 
 
Ποιός κρετίνος σᾶς εἶπε ὄτι ἡ δουλειά μας εἶναι ἡ προστασία καί ἡ σωτηρία σας; 
 
Ἡ δουλειά μας εἶναι ἀποκλειστικά καί μόνο ἡ εὐλαβική ἐφαρμογή τῶν διαταγῶν ἀπό τά ἀφεντικά. 
 
Ἡ δουλειά μας εἶναι τά μπόλια, τό ξεπούλημα, τό διαγούμισμα καί ἡ ἀντικατάστασή σας ἀπό ἀλλόφυλα λαθραῖα στίφη. Καί πάνω ἀπ’ ὅλα βεβαίως, ἡ δουλειά μας εἶναι ὁ τρόμος σας. 
 
Ὁ τρόμος γιά τίς μιζεριασμένες ζωοῦλες σας, ὁ τρόμος γιά τίς νέες ψευτοπανδημίες πού ἔρχονται, ὁ τρόμος ἀπλῶς γιά τόν τρόμο. 
 
Θά σᾶς ἐξαφανίσουμε, πού ἔλεγε ὁ Μαυρογιαλοῦρος. 
 
Ἤ μᾶλλον, ἐμεῖς «θά σᾶς ἐπανεκκινήσουμε». 
 
Οἱ ἐντολές ἄνωθεν εἶναι σαφεῖς, βρισκόμαστε στή γέννηση ἐνός θαυμαστοῦ καινούργιου κόσμου. Βουλῶστε το, ὐπακοῦστε, ἀπολαῦστε τήν ὀμαλή σας προσαρμογή στό ἀνάποδο σύμπαν τοῦ homo metaversalis. 
 
Καί σκασμός, πού θά τολμήσετε νά βγάλετε καί γλῶσσα, ὑποζύγια!
 
βουλιᾶξτε μές στό χιόνι
 
 
πνιγεῖτε σάν τά ποντίκια
 
 
 καεῖτε ζωντανοί 
 
 
Ἡ δουλειά μας εἶναι ἡ ἀντικατάστασή σας ἀπό ἀλλόφυλα λαθραῖα στίφη
 
«Πᾶνος» 

3 σχόλια:

  1. MA AYTA TA AΛΛΟΦΥΛΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΙΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ... ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ, ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ, ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΜΑΣ ... ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ... ΓΙΑΤΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ... ΕΞΩΣΩΜΑΤΟΣΟΥΜΕ ... ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ... ΑΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ; ΠΟΙΟΣ ...; ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΑΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ... ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ, ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΙΕΣ ... ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΛΩΤΕΣ ... ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ .. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ, ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΝΑΙ ... ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ .... ΝΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ... ΝΑΙ .. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΑΣ .. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΗΔΗ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΛΗΞΕ ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΩΣ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ... ΕΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ... ΠΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ... ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙΝΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΑΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ... ΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ...
    ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΓΝΩΣΤΑ ... ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ....
    Στοιχεία-σοκ από την Eurostat: 1 στα 3 Ελληνόπουλα είναι φτωχό και χωρίς μέλλον! - 500.000 παιδιά δεν έχουν να φάνε!
    Φτωχό και αντιμέτωπο με τον κοινωνικό αποκλεισμό είναι το 31,5% των ανήλικων Ελληνόπουλων (κάτω των 18 ετών), έναντι ποσοστού 24,2% που είναι ο μέσος όρος στην ΕΕ, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2020 που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

    Επίσης 76% του ελληνικού πληθυσμού ηλικίας κάτω των 60 ετών ζει σε νοικοκυριά χωρίς σταθερή εργασία και με εξαρτώμενα παιδιά!

    Στο σύνολο των παιδιών της χώρας το 25% είναι φτωχά παιδιά, μια γενιά που μοιάζει σε πολλά με την πρώτη μετακατοχική γενιά των Ελληνόπουλων.

    Μια χώρα πτωχευμένη και χωρίς μέλλον, σε δημογραφική και οικονομική κρίση μόνιμα! Το ερώτημα είναι ποιος ευθύνεται για την εθνική τραγωδία; Και γι'αυτό το εθνικό έγκλημα ποιος θα πληρώσει; Ή μάλλον ποιος θα πρωτοπληρώσει, γιατί στην ουρά της... κολάσεως περιμένουν πολλοί από τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα την τελευταία 12ετία...
    ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΕΡΑΙΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ... ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΜΕ ....

    Η διαπρεπής συγγραφέας και πολιτικός Αnna Eshoo γράφει... Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή.

    Tο διεθνές ερευνητικό κέντρο PEW μετά από εντατικές έρευνες, εξάγει το συμπέρασμα ότι .... ότι οι Χριστιανοί είναι τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τις αρχές της ιστορίας τους......
    ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ;;

    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ σας,/ τελικά σαν ανθίσουν, μόνο σε στάχυα,/ καταστροφής και μολυσμένα θε να καρπίσουν,/ όπου λεύτερο χέρι χωρίς δεσμά,/ με λυγμούς χαράς θε να θερίσει,/ ανεμίσει και αφανίσει....τα ματωμένα στάχυα σας.... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ....
    Hannibal ante portas.
    ΚΑΙ
    Qui tacet consentit.
    – Ο σιωπών συναινεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ μεγἀλη ἒπανεκκίνηση θὰ ξεκινήσει
    μόλις πέσει τὸ ψευτορωμαίϊκο
    καὶ δὲν θὰ εἶναι αὐτὴ ποὺ φαντάζονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευλογημένε αγωνιστή Νεκτάριε όπως πάντα καταπέλτης!
    Θα σταθώ σε ένα σημείο που μας λες:
    Καί πάνω ἀπ’ ὅλα βεβαίως, ἡ δουλειά μας εἶναι ὁ τρόμος σας.

    Ο φόβος Θεού και ο ανθρώπινος φόβος.

    Τι είναι ο φόβος Κυρίου;
    Είναι ευλάβεια, σεβασμός, τιμή προς τον Ύψιστο Θεό, Τον Κύριο του παντός και Κριτή της Οικουμένης. Είναι αγάπη ολόψυχος στον Δημιουργό και Προστάτη.
    Είναι πλήρης υπακοή και υποταγή στο Άγιο θέλημά Του. Είναι φόβος σωτηρίας που μόνον ωφέλεια φέρει στον άνθρωπο.

    Δεν έχει καμμιά σχέση «ο φόβος του Θεού» με τον ανθρώπινο φόβο, δηλαδή με την δειλία μας.

    Αυτός που δεν φοβάται τον Θεό, φοβάται τα πάντα. (Και αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο, ενώ φαίνονται ισχυροί, φοβούνται ακόμα και τον ίσκιο τους).

    Οι Άγιοι της Εκκλησίας μας, που είχαν τον Χριστό μέσα τους ούτε τον θάνατο δεν φοβήθηκαν.

    Και μάλιστα τον περίμεναν, για να πάνε πιο γρήγορα κοντά σε αυτόν που τόσο αγάπησαν.

    Ρώτησε κάποιος τον Αββά Θεόδωρο της Φέρμης: «Αν ξαφνικά γίνη σεισμός, θα φοβηθής και συ, Αββά;»

    Και εκείνος απαντά: «Και ο ουρανός να πέση στη γη, ο Θεόδωρος δεν φοβάται». Γιατί είχε παρακαλέσει τον Θεό να τον απαλλάξη από την δειλία.

    «Όποιος ενίκησε την δειλία, είναι φανερόν ότι ανέθεσεν εις τον Θεόν και την ζωήν και την ψυχήν του».

    Για αυτό Αδερφοί μου ας αποκτήσουμε φόβο Κυρίου.



    ΑπάντησηΔιαγραφή