Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Γ.Γ. του ΟΗΕ στο Νταβός: «Αν δεν καταφέρουμε να εμβολιάσουμε κάθε άνθρωπο θα παραλύσουν βίαια η ζωή και οι οικονομίες»

 

Το μήνυμα ότι δεν θα ησυχάσουν εάν δεν μας εμβολιάσουν όλους έστειλε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, σε ομιλία που παραχώρησε στο ψηφιακό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ο Α.Γκουτέρες εξέφρασε ουσιαστικά την αντίθεση του με τους επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι η μετάλλαξη Όμικρον θα είναι το τέλος της πανδημίας και υποστηρίζει ότι το τέλος δεν θα έρθει μέχρι να εμβολιαστούν όλοι. Φυσικά δεν είπε εάν όλοι οι άνθρωποι θα χρειαστεί να εμβολιαστούν μια φορά ή εάν θα πρέπει να εμβολιάζονται κάθε λίγους μήνες. 

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ αναφέρθηκε στον στόχο που είχε θέσει πέρσι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, σύμφωνα με τον οποίο τον στόχο το 40% των ανθρώπων όλων των χωρών πρέπει να έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19 έως το τέλος του 2021 και το 70% έως τα μέσα του 2022.

«Δεν βρισκόμαστε πουθενά κοντά σε αυτούς τους στόχους. Τα ποσοστά εμβολιασμών στις χώρες με τα υψηλά εισοδήματα είναι, επαίσχυντα, επτά φορές υψηλότερα σε σύγκριση με τις αφρικανικές χώρες. Χρειαζόμαστε εμβολιαστική ισότητα, τώρα», υπογράμμισε ο Γκουτέρες.

«Τα δύο τελευταία χρόνια έδειξαν μια απλή αλλά σκληρή αλήθεια: εάν αφήσουμε κάποιον στην άκρη, αφήνουμε όλον τον κόσμο στην άκρη», σημείωσε.

«Εάν δεν καταφέρουμε να εμβολιάσουμε κάθε άνθρωπο, θα γεννήσουμε νέες παραλλαγές» του ιού της Covid-19, «που θα εξαπλωθούν πέραν των συνόρων και θα παραλύσουν βίαια την καθημερινή ζωή και τις οικονομίες», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του ΟΗΕ.

«Πᾶνος» 

3 σχόλια:

 1. Τά νοήματα ὅλων αὐτῶν συλλαμβάνει ὁ διεθνής σιωνισμός, τό διεθνές χρηματιστήριο πού ὀνομάζεται Ἀμερική. Ἀμερική δέν ὑπάρχει. Οἱ σιωνιστές εἶναι ἡ Ἀμερική. Αὐτοί λοιπόν ἀφοῦ λάβουν τά μηνύματα τά σατανικά, τό προωθοῦν στό Βατικανό, αὐτό τά μετατρέπει σέ σχέδια καί στήν συνέχεια καλεῖ τό Ἰσλάμ νά τά ἐφαρμόσει. Αὐτός εἶναι ὁ τρόπος πού λειτουργοῦν σήμερα τά σατανικά σχέδια. Αὐτοί κατόρθωσαν καί αἰχμαλώτισαν τούς ἡγέτες μας.

  (Ο Γκουτέρες είναι στην αλυσίδα του κακού, ως παπικός που είναι...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με τέτοιους μη εκλελεγμενους "ηγέτες" περιμένετε διέξοδο σε οποιοδήποτε θέμα ταλανίζει τον πλανήτη;
  Όταν αυτοί οι ίδιοι προκαλούν την καταστροφή και εξαθλίωση στην υφήλιο και επικαλούνται τις "λύσεις" για όσα προκάλεσαν, εάν έστω και ένας αν τους πιστεύει, τότε αξίζουμε όσα έχουν προκαλέσει και όσα σχεδιάζουν για εμάς χωρίς καν να μας λαμβάνουν υπόψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οἱ μὴ ἐκλεγμένοι μᾶς φταῖνε μόνο;
   Τοὺς εἴδαμε ὅλους τοὺς ἐκλεγμένους μέχρι τώρα ποῦ μᾶς κατάντησαν...
   Δυστυχῶς, τοὺς ἐκλεγμένους πιστεύει ὅλα τὰ χρόνια ὁ κόσμος καὶ φτάσαμε στὴν σημερινὴ κατρακύλα.

   Διαγραφή