Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

παπα - Ηλίας Υφαντής: Δεσποτική ομερτά


 
Ο Σβάμπ έγινε πασίγνωστος απ’ το διαβόητο σύγγραμμά του  «The Great reset» (=Η Μεγάλη Επανεκκίνηση), Που, όπως φαίνεται, φιλοδοξεί να αντικαταστήσει την Καινή Διαθήκη. Και, όπως ο Χριστός έκοψε στα δύο την παγκόσμια ιστορία και ο Σβάμπ με την παρέα του, φιλοδοξούν να κάμουν μια παρόμοια τομή. Που σημαίνει ότι οι “μεγαλοφυΐες” αυτές (Ρότσιλδ, Γκέιτς, Σόρος, Σβάμπ, Χαράρι, κλπ) ασφαλώς έχουν πολύ μεγάλη ιδέα, όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για το έργο τους.

Ο   Σβαμπ  καυχιέται  ότι «διεισδύει στις κυβερνήσεις, ελέγχει τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους επιστήμονες και τους θρησκευτικούς ηγέτες.  Και μπαίνει το ερώτημα: Μήπως ο ισχυρισμός του αυτός  ισχύει και για τους θρησκευτικούς ηγέτες της δύσμοιρης πατρίδας μας;

Δεν γνωρίζομε, αν κάποιοι δεσποτάδες  είναι φανατικοί, όπως ο Κούλης, μελετητές της «The Great reset» (=Μεγάλης Επανρκκίνησης).  Πάντως κάποιοι  έχουν ταχθεί αναφανδόν υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Χρησιμοποιώντας συχνά γελοιωδέστατα και βλακωδέστατα επιχειρήματα, προκειμένου να διαστρέψουν  το γράμμα και το πνεύμα του Ευαγγελίου, στην προσπάθειά τους να το εναρμονίσουν με τις αντίχριστες θέσεις  των νεοταξιτών «προφητών».

Και όχι μόνο αυτό. Αλλά έχουν κηρύξει και άσπονδο πόλεμο εναντίον οποιουδήποτε τολμήσει να διαφωνήσει με τις άκρως εσφαλμένες  επιλογές τους. Πολλά τα παραδείγματα κληρικών, που διώχτηκαν εκ μέρους κάποιων δεσποτάδων για χάρη των αντίχριστων νεοταξικών διαστροφών.

Η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του ψυχιάτρου π. Στυλιανός Καρπαθίου. Ο οποίος με βάση το επιστημονικό γνωστικό του αντικείμενο διαφώνησε με τις επιλογές της Ιεραρχίας. Οπότε και του κήρυξαν τον πόλεμο.

‘Όχι στο όνομα της επιστημονικής, σχετικά με το θέμα, αλήθειας. Με την οποία, όπως φαίνεται, βρίσκονται σε διαμετρική αντίθεση. Επειδή ακούνε κάποιους μητσοτακικούς Μέγκελε γιατρούς , που υποστηρίζουν το έγκλημα του εμβολιασμού, κατοχυρωμένοι μάλιστα με το «ακαταδίωκτο».

 Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι στην αρχή υπό την επήρεια του ανελέητου βομβαρδισμού των εξωνημένων ΜΜΕ παρασύρθηκαν. Αλλά όταν τόσοι επιστήμονες παγκόσμιας εμβέλειας υποστηρίζουν  τα αντίθετα,  αυτοί, έστω και τώρα ακόμη δεν άκουσαν και δεν κατάλαβαν το λάκκο, που κρύβει η φάβα των δήθεν εμβολίων εναντίον του κοροναϊού; 

Δεν άκουσαν ότι ο κορονοϊός είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα, στην κατασκευή του οποίου συμμετείχαν και Έλληνες «ειδικοί»; Και ότι το παρασκεύασμα αυτό αποσκοπεί στον εξολοθρεμό του ανθρωπίνου γένους. Προκειμένου από τα 7,5 δις που είναι σήμερα να απομείνουν μόνο 500 εκατομμύρια. Και δεν σκέφτηκαν ότι αυτοί που με τον κορονοϊό επιδιώκουν την πανωλεθρία του ανθρωπίνου γένους, ήταν αδιανόητο με τα εμβόλιά τους να θέλουν την σωτηρία του!

Δεν άκουσαν τον αείμνηστο νομπελίστα Μοντανιέ,  που διακήρυξε ότι τα εμβόλια είναι δολοφονικά σκευάσματα. Δεν άκουσαν τον διάσημο Μπαγκντί, που με δάκρυα ικέτευε τους ανθρώπους να μην εμβολιαστούν; Δεν άκουσαν τον εβραϊκής  καταγωγής Ζελένκο, που δολοφόνησαν, επειδή αποκάλυπτε την ταυτότητα των δολοφονικών εμβολίων;

Κι ακόμη τον επίσης εβραϊκής καταγωγής  Λέτσεφ Λέβι, καθηγητή στο διάσημο Μ.Ι.Τ, ειδικό στις αναλύσεις φαρμάκων, ο οποίος μεταξύ άλλων, λέει:

«Τα σκευάσματα (εμβολια) αυτά πρέπει πάραυτα να πάψουν να χορηγούνται. Διότι αποτυγχά νουν παντελώς να εκπληρώνουν οιαδήποτε από τις διαφημιζόμενες υποσχέσεις τους  σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους.

Δεν υπάρχει ηθική ή επιστημονική επιλογή άλλη από το να αποσυρθούν από την αγορά και να σταματήσουν όλα τα προγράμματα εμβολιασμών  με mRNA προϊόντα.

Πιο σημαντικό ακόμη είναι ότι πρέπει να πάψουν να χορηγούνται. Διότι υφίστανται αδιαμφισβήτητα στοιχεία  ότι προκαλούν ένα πρωτοφανές μέγεθος σωματικής βλάβης. Συμπεριλαμβανομένων  των θανάτων νέων και μικρών παιδιών»…

(ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ, τείχος 148, Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023, σελίδα31)

 Δεν άκουσαν οι εκπρόσωποι της δεσποτοκρατίας ότι η Ελλάδα επρώτευσε σε αριθμό νεκρών από κορονοϊό, παρά τα τόσα τρελλά και ηλίθια μέτρα, που πήραν οι «αρμόδιοι»; Και δεν εχουν ακούσει τίποτε για τις ολοένα πολλαπλασιαζόμενες «ξαφνικίτιδες», που σκοτώνουν νέους και παιδιά, όπως επιβεβαιώνει και ο  προαναφερθείς, εβραϊκής καταγωγής  Λέτσεφ Λέβι;

Αποτελέσματα που επήλθαν  προφανώς ύστερα από εντολές των παγκόσμιων νεοταξιτών δολοφόνων! Για να αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο το μακάβριο  έρεβος, που για την πατρίδα μας και το λαό μας, κρύβεται πίσω  απ’ τις μνημονιακές και νεοταξικές εγκληματικές οργανώσεις (ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ).

Αν υπήρχε στοιχειώδης έστω φιλοτιμία, όλη αυτή η εταιρεία δολοφόνων του ελληνικού λαού-νεοταξικοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι, γιατροί (Μέγκελε), δεσποτάδες θα έπρεπε να παραιτηθούν και να εξαφανιστούν. Κι αν βέβαια υπήρχε και στοιχειώδης έστω διακαιοσύνη όλο αυτό το συνδικάτο του εγκλήματος θα έπρεπε να βρίσκεται αντί του Κασιδιάρη σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Και είναι απορίας άξιο πώς ύστερα από τέτοιο ξετσιτσίδωμα και ξεγύμνωμα επιμένουν οι δεσποτάδες να στρέφονται εναντίον του π. Καρπσθίου. Όταν ακόμη και οι πέτρες φωνάζουν για το παγκόσμιο έγκλημα των νεοταξιτών δολοφόνων.

Στο οποίο, δυστυχώς  και κάποιοι εκπροσωποι της δεσποτοκρατίας  βοήθησαν με την υπέρ των εμβολίων προπαγάνδα τους. Αφού ο λαός έπαιρνε στα σοβαρά τα λεγόμενά τους . «Το είπε η Εκκλησία» έλεγαν. Γιατί δεν γνωρίζουν ότι η δεσποτοκρατία, όχι μόνο δεν είναι «η» Εκκλησία, αλλά είναι ακριβώς το καθεστώς ανατροπής της. Πολύ περισσότερο μάλιστα οι νεοταξίτες δεσποτάδες.

Είναι κρίμα, που δεν καταλαβαίνουν ότι η επιμονή τους στην προκειμένη περίπτωση να επιβάλουν  σιωπή ή να καταδικάσουν τον π. Καρπαθίου θα έχει ως αποτέλεσμα την ανύψωσή του πολύ περισσότερο στη συνείδηση του λαού. Παρότι βρίσκεται ήδη πολύ ψηλά.

Κι από το άλλο μέρος την καταβαράθρωση ακόμη περισσότερο των νεοταξιτών εκπροσώπων της δεσποτοκρατίας. Που, δυστυχώς, βρίσκονται ήδη στη συνείδηση του λαού πολύ χαμηλά…
 
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Δεν γνωριζουν οι υποστηρικται των σκευασματων πως οπως αναφερει ο π Καρπαθιου ως αποροια της παγκοσμιοποιησεως ερχονται κατευθειαν ειςαντιθεσιν με την εικονα του Θεου τον ανθρωπο και κατα συνεπεια εναντιον του Χριστου μας του οποιου δεν δεχονται την Θεοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή