Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Νέα μελέτη του ισραηλινού υπουργείου Υγείας δείχνει ότι το εμβόλιο COVID αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου με την πάροδο του χρόνου

Μια νέα μελέτη που δόθηκε κρυφά στη δημοσιότητα από το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζουμε από τα δεδομένα του Medicare: τα εμβόλια COVID αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου με την πάροδο του χρόνου.

Steve Kirsch
 
Συνοπτική παρουσίαση
 
Σε προηγούμενη ανάρτηση, ανέλυσα τα δεδομένα Medicare που το CDC αρνείται να αποκαλύψει. Διαπίστωσα ότι τα εμβόλια COVID αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου με την πάροδο του χρόνου.

Τώρα, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ δημοσίευσε κρυφά μια νέα μελέτη που δείχνει το ίδιο πράγμα: ότι τα εμβόλια COVID αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου για τουλάχιστον 180 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Ακολουθεί η αγγλική μετάφραση της μελέτης για να τη διαβάσετε μόνοι σας. Σημειώστε ότι πολλές σημαντικές λεπτομέρειες παραλείπονται στην έκθεση.

Η μελέτη δείχνει ότι το εμβόλιο αυξάνει σταδιακά τον κίνδυνο θανάτου με την πάροδο του χρόνου με κορύφωση στους 4 μήνες από το εμβόλιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο δύσκολο να το δει κανείς σε σύγκριση με ένα εμβόλιο που προκαλεί μαζικό αριθμό θανάτων λίγο μετά την ένεση. Αλλά δεν κατηγορούν το εμβόλιο. Αντ' αυτού, ισχυρίζονται ότι η αύξηση της θνησιμότητας οφείλεται στο φαινόμενο του υγιούς εμβολίου (
healthy vaccinee effect) (HVE). Αυτό είναι ένα "επιχείρημα που κουνάει τα χέρια" το οποίο δεν έχει καμία απολύτως αποδεικτική βάση (οποιαδήποτε επίδραση HVE θα ήταν πολύ μικρή και πολύ περιορισμένη χρονικά).

Η μελέτη δείχνει επίσης πολύ ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια αυξάνουν τα σοβαρά καρδιαγγειακά συμβάντα στις ηλικίες 12-29 ετών μετά το εμβόλιο με μια κορύφωση την 3η ημέρα που δεν πρέπει να αγνοηθεί από κανέναν, αλλά αγνοείται από όλους, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που συνέταξαν τη μελέτη!

Έγραψαν: "Τα αποτελέσματα σχετικά με τα καρδιαγγειακά συμβάντα κοντά στον εμβολιασμό δεν υποδεικνύουν υπερβολικό κίνδυνο 30 ημέρες μετά τον εμβολιασμό". Σοβαρά;!!! Θα πρέπει να είστε εντελώς τυφλοί για να μην δείτε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ έξαρση την 3η ημέρα μετά το εμβόλιο. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα του gaslighting.

Η μόνη εξήγηση που ταιριάζει είναι αυτή που ταιριάζει με τα στοιχεία: το εμβόλιο αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου με την πάροδο του χρόνου, όπως ακριβώς έγραψα πριν από δύο εβδομάδες στο άρθρο μου σχετικά με τα δεδομένα του Medicare και ότι το εμβόλιο προκαλεί καρδιαγγειακά επεισόδια σε νέους ανθρώπους.

 
Η έκθεση

Στην έκθεση εξετάστηκαν όλοι όσοι εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021 (πριν από την έναρξη του κύματος Omicron), οι οποίοι πέθαναν κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης 60 ημερών από τον εμβολιασμό και οι οποίοι δεν ήταν θετικοί για κορόνα (1815 περιπτώσεις).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν μας λένε πόσες περιπτώσεις αποκλείστηκαν. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι κάνουν το εμβόλιο και γρήγορα παθαίνουν COVID και πεθαίνουν.

Το Σχήμα 1 δείχνει την κατανομή του αριθμού των θανάτων ανάλογα με τη διάρκεια του χρόνου από τον εμβολιασμό.

Εδώ είναι οι πρώτες 60 ημέρες:
 
Σχήμα 1. Ημέρα από το τρύπημα #2 μέχρι το θάνατο. Για ένα ασφαλές εμβόλιο, όλες οι ράβδοι πρέπει να έχουν το ίδιο ύψος.
 
Υποτίθεται ότι είναι μια εντελώς επίπεδη γραμμή. Σας φαίνεται επίπεδη;

Εμένα δεν μου φαίνεται.

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την τεράστια αύξηση από 10 έως 20 θανάτους την ημέρα σε πάνω από 70 θανάτους την ημέρα.

Εγώ μπορώ. Είναι το εμβόλιο. Είδαμε το ίδιο αποτέλεσμα στα δεδομένα της Medicare. Το ποσοστό θανάτου συνέχισε να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου μετά το εμβόλιο.

Ήταν αυτό μοναδικό στα δεδομένα του Medicare; Δεν το νομίζω. Θα το βλέπαμε και στα συνολικά δεδομένα θανάτου, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΘΝΗΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ VAX ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ, όπως έχω παραπονεθεί στο προηγούμενο άρθρο μου για την ομηρία των δεδομένων. Καμία υγειονομική αρχή στον κόσμο δεν θα δώσει αυτά τα δεδομένα. Όταν τα ζητάτε και προσφέρεστε να τα πληρώσετε, σας φαντάζουν.

Έχω βρει μόνο μία αξιωματούχο υγείας της κομητείας στον κόσμο που θα το κάνει αυτό. Πρέπει να κρατήσω την ταυτότητά της μυστική, φυσικά, μέχρι να δοθούν τα δεδομένα στη δημοσιότητα. 
 
Οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό υποτίθεται ότι είναι επίπεδη γραμμή αν το εμβόλιο είναι ασφαλές.
 
Οι θάνατοι συμβαίνουν με κατανομή Poisson. Εάν έχετε έναν μεγάλο πληθυσμό, θα είναι μια εντελώς επίπεδη γραμμή εάν μετράτε ημέρες μετά από ένα γεγονός για ένα απόλυτα ασφαλές γεγονός που κατανέμεται ομοιόμορφα στο χρόνο.

Αυτά τα διαγράμματα προέρχονται από το άρθρο μου Game Over για δύο διαφορετικά εμβόλια: το εμβόλιο κατά της γρίπης και το εμβόλιο κατά της πνευμονιοκοκκικής πνευμονίας.

Βλέπετε πώς οι γραμμές είναι όλες επίπεδες; 
 
Σχήμα 2. Ημέρες μέχρι το θάνατο από το εμβόλιο της γρίπης που χορηγήθηκε το 1ο τρίμηνο του 2021. Επειδή αυτό υπολογίστηκε για το 1ο τρίμηνο, θα δείτε εποχιακές διακυμάνσεις στην καμπύλη, αλλά ακόμη και με αυτό, μπορείτε να δείτε ότι δεν διαφέρει τόσο πολύ.
 
 
Σχήμα 3. Το ίδιο με το Σχήμα 2, αλλά για το εμβόλιο για την πνευμονιοκοκκική πνευμονία. Ισχύουν τα ίδια σχόλια. Εάν αυτό δεν περιοριζόταν στο Q1, θα βλέπατε μια πολύ πιο επίπεδη γραμμή.

 
Το φαινόμενο του υγιούς εμβολιαζόμενου (HVE)
 
Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει μια μικρή αύξηση της κλίσης για τις πρώτες 20 ημέρες. Αυτό είναι το φαινόμενο HVE. Είναι μικρό (<20% μείωση των θανάτων) και πολύ βραχύχρονο (<20 ημέρες).

Ο λόγος που εμφανίζεται είναι ότι αν γνωρίζετε ότι πρόκειται να πεθάνετε σε λίγες ημέρες, δεν εμβολιάζεστε με ένα εμβόλιο.

Για το Medicare, το αποτέλεσμα αυτό είναι μεγαλύτερο, επειδή απλώς υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που γνωρίζουν ότι έχουν μόνο λίγες ημέρες ζωής.

Στην περίπτωση του Ισραήλ, ήταν ολόκληρος ο πληθυσμός που συμπεριλήφθηκε στη μελέτη, το αποτέλεσμα HVE θα είναι πολύ μικρότερο.

Εν ολίγοις, το φαινόμενο HVE που εικάζουν στην εργασία δεν εξηγείται καθόλου.

Τα πλήρη στοιχεία θανάτου
 
Εδώ είναι όλα τα δεδομένα 200 ημερών από την εργασία. Η αύξηση των θανάτων κορυφώνεται στους 4 μήνες μετά την ένεση της δόσης #2 της Pfizer. Όλη αυτή η καμπύλη θα έπρεπε να είναι επίπεδη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο δύσκολο να συσχετιστούν οι θάνατοι που προκαλούνται από το εμβόλιο με το εμβόλιο: επειδή οι θάνατοι κατανέμονται τόσο πολύ στο χρόνο και δεν συμβαίνουν αμέσως μετά τον εμβολιασμό. 
 
Σχήμα 4. Πρόκειται για μια διευρυμένη έκδοση του Σχήματος 1. Ο κίνδυνος θανάτου μετά την ένεση #2 κορυφώνεται στους 4 μήνες μετά την ένεση. Εάν αυτό ήταν ένα ασφαλές εμβόλιο, όλες οι ράβδοι θα είχαν το ΙΔΙΟ ύψος.
 
Η μελέτη έδειξε επίσης ότι τα εμβόλια προκαλούν στα παιδιά καρδιακές προσβολές και θάνατο
 
Έχετε αναρωτηθεί για όλα τα νέα παιδιά που πεθαίνουν από καρδιακές προσβολές; Θα μπορούσαν να οφείλονται στα εμβόλια; Αυτή η νέα μελέτη δείχνει απολύτως ότι αυτό συμβαίνει.
 
Σχήμα 5. Άτομα 12 έως 29 ετών με καρδιακά επεισόδια μετά το τρύπημα. Βλέπετε αυτή την κορυφή την 3η ημέρα στις 31; Σύμφωνα με τους συγγραφείς της μελέτης, δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ. Προχωρήστε. Σημείωση: αν επρόκειτο για ένα ασφαλές εμβόλιο, όλες οι ράβδοι θα είχαν το ίδιο ύψος. Σας φαίνονται αυτές οι ράβδοι στο ίδιο ύψος;
 
Και πάλι, αν το εμβόλιο είναι ασφαλές, οι ράβδοι θα πρέπει να έχουν το ίδιο ύψος. Βλέπετε κάποιο πρόβλημα την 3η ημέρα; Αυτή είναι η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εξηγηθεί.

Αυτό είναι τρελό. Γνωρίζω πολύ καλά τα δεδομένα του Καναδά και ούτε ένα υγιές παιδί στον Καναδά δεν πέθανε ποτέ από COVID σε ολόκληρη τη χώρα για όλη την πανδημία. Και ο Καναδάς είναι μια αρκετά μεγάλη χώρα (38 εκατομμύρια άνθρωποι).

Γιατί λοιπόν εμβολιάζουμε τα παιδιά και τους δημιουργούμε καρδιακά προβλήματα χωρίς κανένα όφελος; Και αυτό το διάγραμμα αφορά μόνο ορισμένα κωδικοποιημένα νοσοκομειακά περιστατικά. Δεν δείχνει τους νέους που πέθαναν από καρδιαγγειακά επεισόδια μετά το εμβόλιο στο νοσοκομείο ή στο σπίτι. Αλλά είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυτό το διάγραμμα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου λόγω των περιορισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες
 
Εδώ είναι το tweet του καθηγητή του MIT Retsef Levi: 

 

Περίληψη

Τα αποτελέσματα του Medicare ήταν οριστικά: το εμβόλιο αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου για μήνες μετά την ένεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το CDC αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τα αρχεία για το εμβόλιο θανάτου από το Medicare (τα οποία είναι ασήμαντο να δοθούν στη δημοσιότητα) ή τα εθνικά δεδομένα για το εμβόλιο θανάτου (απαιτεί λίγο περισσότερη δουλειά).

Τώρα έχουμε περισσότερη επιβεβαίωση. Η μελέτη του Ισραηλινού Υπουργείου Υγείας μας δείχνει, για άλλη μια φορά, ότι το εμβόλιο αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου των ανθρώπων με την πάροδο του χρόνου. Τα δεδομένα τους δείχνουν ότι η αιχμή θανάτου για τη δόση #2 της Pfizer είναι 4 μήνες μετά το εμβόλιο.

Μην κάνετε κανένα λάθος: αν αυτή ήταν μια θετική μελέτη, θα είχε δημοσιοποιηθεί και όλος ο Τύπος στο Ισραήλ θα την είχε αναφέρει. Αντ' αυτού, την έκρυψαν σκόπιμα πίσω από ένα πληρωμένο τείχος προστασίας, όπου κανείς δεν θα μπορούσε να τη βρει.

Ο καθηγητής του ΜΙΤ Retsef Levi ήταν ο πρώτος που έφερε αυτή τη σημαντική μελέτη στην προσοχή του κοινού, όχι το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας. Είναι δική του ευθύνη να ενημερώσει το κοινό ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα;

Αυτό το θάψιμο των δεδομένων είναι μια σιωπηρή παραδοχή από τις υγειονομικές αρχές ότι τα αποτελέσματα είναι άσχημα. Δεν μπορεί να γίνει πιο σαφές από αυτό.

Έτσι, τώρα ξέρετε. Τα εμβόλια αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου και οι υγειονομικές αρχές δεν θέλουν να το γνωρίζετε. Μην περιμένετε από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης πουθενά στον κόσμο να αγγίξουν αυτή την ιστορία.

Πηγή:https://stevekirsch.substack.com/

________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου