Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Εμβολιάστηκαν καλή τη πίστει, με ένα πειραματικό γενετικό σκεύασμα, υπέστησαν σοβαρές βλάβες… και μετά εγκαταλείφθηκαν στη τύχη τους. (Βίντεο)

Η τηλεοπτική εκπομπή "Fuori dal Coro" στο κανάλι Rete4 παίζει τη γάτα με το ποντίκι, κάθε εβδομάδα με νέες αποκαλύψεις, όλο και πιο συνταρακτικές, όλο και πιο αποτρόπαιες για την ψευτοπανδημία κόβιντ.

Στην τηλεοπτική εκπομπή "Fuori dal Coro" στις 18 Απριλίου 2023 ο Μάριο Τζιορντάνο αποκαλύπτει ότι o Σπεράντσα (πρώην Υπουργός Υγείας) και η AIFA (ΕΟΦ) εναντιώνονται στην κατάσχεση μιας παρτίδας εμβολίου Κόβιντ της AstraZeneca από την εισαγγελία.

Νέες αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Μάριο Τζιορντάνο σχετικά με την κατάσχεση μιας παρτίδας εμβολίων της AstraZeneca που διέταξε ο εισαγγελέας και η σχετική άρνηση της AIFA (ΕΟΦ) και του τότε υπουργού Υγείας.

Νέες αποκαλύψεις από το "Fuori dal Coro" που έχει γίνει πλέον μία τηλενουβέλα με τις εβδομαδιαίες αποκαλύψεις σχετικά με τα μυστικά που έκρυβαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας η AIFA (ΕΟΦ) και ο πρώην Υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα.

Αυτή τη φορά, μαθαίνουμε ότι η Εισαγγελία είχε διατάξει την κατάσχεση μιας παρτίδας εμβολίου της AstraZeneca μετά από πολυάριθμες αναφορές.

Ο πρόεδρος της AIFA (ΕΟΦ), Νικόλα Μαγκρίνι, σε συμφωνία με τον τότε Υπουργό Ρομπέρτο Σπεράντσα όχι μόνο ήταν αντίθετοι με την αναστολή της παρτίδας, αλλά επιχείρησαν να ασκήσουν πίεση στην Εισαγγελία για να αναστείλουν την κατάσχεση.

Η AIFA (ΕΟΦ) και ο Υπουργός Σπεράντσα κατά της κατάσχεσης του εμβολίου της AstraZeneca και σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη από την AIFA (ΕΟΦ) στον Εισαγγελέα στις 11 Μαρτίου 2021, διαβάζουμε:

"Θα σας παρακαλούσα, μετά από συζήτηση με τον υπουργό, να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναστείλετε προσωρινά το αίτημα κατάσχεσης.”

Η επίσημη αιτιολόγηση είναι πως χρειάζονται να έχουν "κάποιες ώρες" για να συγκεντρώσουν περαιτέρω πληροφορίες ώστε να διαπιστωθεί η αιτιώδης συσχέτιση, όταν όμως είναι γνωστό ότι τέτοιου είδους έρευνες συχνά διαρκούν εβδομάδες, αν όχι μήνες.

Η εισαγγελία το γνωρίζει αυτό και απορρίπτει το αίτημα, εξηγώντας ότι δεν είναι δυνατόν να περιμένει, κυρίως επειδή στο μεταξύ έχουν σημειωθεί άλλοι δύο θάνατοι αστυνομικών νεαρής ηλικίας.

Ο ίδιος εισαγγελέας επισημαίνει στην AIFA ότι υπάρχει:

"Ανώμαλο ποσοστό θνησιμότητας ".

Στις 21 Μαρτίου 2022, είναι η Εισαγγελία της Νάπολης που ρωτά την AIFA (ΕΟΦ) πόσοι θάνατοι έχουν σημειωθεί μετά το εμβόλιο. Η AIFA (ΕΟΦ) αποφασίζει να "ωραιοποιήσει", δηλαδή να ανακοινώσει μόνο τον αριθμό των περιστατικών που αναφέρθηκαν, χωρίς να διευκρινίσει για πόσα από αυτά υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο.

Ο λόγος για τον οποίο η AIFA (ΕΟΦ) το αποκρύπτει είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι τα δημόσια στοιχεία είναι λανθασμένα, υποεκτιμημένα και όχι ενημερωμένα. Και η AIFA συνεχίζει να μην τα επικαιροποιεί.

Ωστόσο, ένα εσωτερικό έγγραφο της AIFA με ημερομηνία 15 Ιουνίου 2022 αποκαλύπτει ότι το ποσοστό των ανεπιθύμητων παρενεργειών στα εμβόλια το 2021 υπερβαίνει το άθροισμα των ανεπιθύμητων παρενεργειών σε όλα τα φάρμακα που χορηγήθηκαν στην Ιταλία το ίδιο έτος.

Μια σαρωτική αντιστροφή σε σχέση με το παρελθόν. Αλλά το ποσοστό αυτό δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ και δεν ήταν γνωστό πριν δημοσιοποιηθεί από την εκπομπή του Μάριο Τζιορντάνο.

Γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι μετά τη 2η δόση του εμβολίου Covid: "Μόνο σιωπή από το κράτος"

Άλλη μια περίπτωση εγκατάλειψης από το κράτος, ενός ανθρώπου τραυματισμένου από τα εμβόλια.

Η Ροζάρια, μια γυναίκα που διαγνώστηκε με σύνδρομο Γκιλέν-Μπαρέ μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer ως ανεπιθύμητη παρενέργεια

Σπαρακτικό ρεπορτάζ από το "Fuori dal Coro" που παρουσιάζει μια γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ανεπιθύμητες παρενέργειες που προκλήθηκαν από το εμβόλιο Covid της Pfizer. Η Ροζάρια, αυτό είναι το όνομά της, έγινε ουσιαστικά φυλακισμένη στο ίδιο της το δωμάτιο εξαιτίας του εμβολίου που την οδήγησε σε κώμα, ακριβώς μετά τη 2η δόση. Διαγνώστηκε με το σύνδρομο Γκιλέν - Μπαρέ ως ανεπιθύμητη παρενέργεια του εμβολίου.

Η γυναίκα αφηγείται:

"Έκανα το εμβόλιο στις 6 Ιουλίου 2021. Δεν μπορούσα πλέον να περπατήσω, μεταφέρθηκα στη Foggia στην εντατική γιατί κατέληξα σε κώμα".

Η γυναίκα εξακολουθεί να έχει τραχειοτομία:

"Τον Ιούλιο συμπληρώνονται 2 χρόνια που εξακολουθώ να έχω αυτή την τρύπα στο λαιμό μου", λέει.

H Rosaria χρειάζεται επειγόντως χειρουργική επέμβαση στο λαιμό, νοσηλευτή στο σπίτι γιατί έχει κατακλίσεις και κανείς από το νοσοκομείο της Ausl της Μπαρλέτα δεν έχει πάει να της κάνει θεραπεία για τους πόνους.

Η Ροζάρια συνεχίζει την σπαρακτική αφήγησή της ρωτώντας:

“Θέλω να πω ότι αφού ήταν πειραματικό, δεν έπρεπε να το κάνουν. Θέλω να ρωτήσω γιατί μας το έκαναν αυτό. Πήγαμε με καλή πίστη, πήγα με τα πόδια μου και ήμουν μια χαρά. Δεν είναι δυνατόν τώρα να έχουμε εμβολιαστεί , να έχουμε υποστεί ζημιά και μετά να μας εγκαταλείπουν στη τύχη μας.

«Αισθάνομαι άχρηστη, αισθάνομαι ότι είμαι ένα άτομο που πλέον δεν έχει καμία χρησιμότητα. Δυσκολεύομαι να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν αναγνωρίζω πλέον τον εαυτό μου. ...αισθάνομαι μόνη... ...οι υπουργοί, οι φορείς, πού είναι;”

Και παρόλα αυτά έχουμε σιωπή και ψέματα που τροφοδοτούνται από την αφήγηση του καθεστώτος. Πόσες ένοχες συνειδήσεις υπάρχουν; Πόσοι δεν θα πρέπει πλέον να κοιμούνται τη νύχτα; Αλλά αντιθέτως κοιμούνται και κατά τη διάρκεια της ημέρας, απαιτώντας, διεκδικώντας νέες θέσεις, νέα αξιώματα. Ακόμα και εκείνοι οι ιολόγοι, οι φωστήρες, που συνέβαλαν στη θανατηφόρα παραπληροφόρηση, οι προπομποί των επιπτώσεων και των θανάτων.

Πηγές:


 
 
Πηγή κειμένου:https://nioland.substack.com/
 
 «Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου