Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Dr. Jane Ruby STAT! Ο Μπιλ Γκέιτς χρησιμοποιεί τον πλούτο του για να καταστρέψει την ανθρωπότητα - Brighteon.TV

 

 
Ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates χρησιμοποιεί τον πλούτο του για να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

"Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς είναι πιθανότατα ένας από τους πέντε μεγαλύτερους θανατηφόρους κοινωνικούς καρκίνους στον πλανήτη. Τα πλοκάμια και οι ρίζες τους φτάνουν σε κάθε ήπειρο. Και θα τολμούσα να πω σχεδόν σε κάθε χώρα της Γης", δήλωσε η Dr. Jane Ruby κατά τη διάρκεια του επεισοδίου "Dr. Jane Ruby STAT!" στις 26 Απριλίου στο Brighteon.TV.

Η γνωστή επαγγελματίας ιατρός και ειδικός στην ανάπτυξη φαρμακευτικών φαρμάκων δήλωσε ότι ο Γκέιτς συνδέεται με κάθε χημικό προϊόν που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι.

"Είναι ένας ψυχοπαθής με δισεκατομμύρια δολάρια, ο πιο επικίνδυνος συνδυασμός. Είναι ένα δήθεν καλοπροαίρετο ίδρυμα. Αλλά όταν κοιτάζεις πίσω από την κουρτίνα και βλέπεις τους συσχετισμούς, τις μαζικές μετατοπίσεις του πλούτου μακριά από τους ιθαγενείς προς το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα, γρήγορα αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για μια οργανωμένη προσπάθεια να καταστραφεί η ανθρωπότητα", πρόσθεσε ο Ruby.

Σύμφωνα με τον Ruby, ο Gates χρηματοδότησε και δημιούργησε την Apeel Sciences, η οποία διεισδύει στην αγορά με φρέσκα προϊόντα επικαλυμμένα με ένα συντηρητικό. Ο Ruby είπε ότι η χημική επίστρωση αποτελείται από δύο συστατικά που σχετίζονται με τα γλυκερίδια, τα μονογλυκερίδια, τα διγλυκερίδια και τα τριγλυκερίδια.

"Νομίζω ότι είναι σημαντικό να είστε σε εγρήγορση, να προστατεύσετε την οικογένειά σας, να είστε σε επιφυλακή για τη δική σας υγεία και την υγεία όλων όσων αγαπάτε", δήλωσε ο Ruby.

Εξήγησε ότι τα γλυκερίδια είναι τρανς λιπαρά οξέα και τα τρανς λιπαρά μπορεί να είναι τεχνητά. Τα μονογλυκερίδια και τα διγλυκερίδια, εν τω μεταξύ, αποτελούν τη διαφανή, άχρωμη επικάλυψη που χρησιμοποιεί η Apeel για τα προϊόντα της. Αυτή η επίστρωση δεν μπορεί να ξεπλυθεί ή να ξεπλυθεί, γεγονός που την καθιστά πιθανό δηλητήριο.
 
Τα μονογλυκερίδια και τα διγλυκερίδια δεν είναι ασφαλή και ανθυγιεινά, επειδή είναι κορεσμένα λίπη που προκαλούν αθηροσκλήρωση", δήλωσε ο Ruby. "Αυτά τα λίπη μπορούν να οδηγήσουν σε καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο".

Τα υψηλά τριγλυκερίδια συμβάλλουν επίσης σε υψηλά επίπεδα αθηροσκλήρωσης, τα οποία αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακής προσβολής και άλλων καρδιακών παθήσεων. Τα τριγλυκερίδια είναι λιπίδια που κυκλοφορούν στο σύστημα του αίματος.
 
Ο Γκέιτς και οι παγκοσμιοποιητές συνάδελφοί του βρίσκουν τρόπους να τη γλιτώσουν με φόνο

Ωστόσο, ο Ruby δήλωσε ότι η έκταση της ζημίας που μπορούν να προκαλέσουν τα συνθετικά καλύμματα της Apeel μπορεί να μη γίνει ποτέ γνωστή, επειδή γίνονται πολύ λίγες δοκιμές σε ανθρώπους. "Εδώ είναι που ένα τέρας σαν τον Γκέιτς μπορεί να βάλει αυτό το πράγμα στα τρόφιμα και να διατηρήσει την εύλογη άρνηση οποιασδήποτε ευθύνης για μαζικές βλάβες και γενοκτονία", πρόσθεσε.

"Ο Γκέιτς έχει συγκεντρώσει δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να μολύνει τον πλανήτη με τοξίνες, να αναπτύσσει ψεύτικα εμβόλια, να κάνει πειράματα σε ανθρώπους, να εξοντώνει παιδιά σε όλο τον κόσμο, να διεισδύει στην παροχή τροφίμων με χημικά συνθετικά κρέατα, να καταστρέφει τις αλυσίδες εφοδιασμού κοτόπουλου και αυγών και να βάζει αόρατες τοξικές χημικές επιστρώσεις στα τρόφιμα".

Ο συνιδρυτής της Microsoft έχει επίσης αγοράσει χιλιάδες στρέμματα γης στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. (Σχετικά: Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει αγροτικές εκτάσεις σε όλη την Αμερική;)

Ο Ruby σημείωσε ότι τα τελευταία 17 χρόνια, το Ίδρυμα Gates έχει δαπανήσει σχεδόν 6 δισεκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά του να ελέγξει τη γεωργία στην Αφρική και σε πολλές άλλες χώρες. Επισήμανε ότι αυτό το πρόγραμμα βιομηχανικής γεωργίας μεγάλης κλίμακας αφορά στην πραγματικότητα τη μετατόπιση της ιδιοκτησίας από τους ιθαγενείς σε μεγάλες δυτικές εταιρείες.

Η παρουσιάστρια του Brighteon.TV πρόσθεσε ότι ο Gates συγκεντρώνει βάσεις δεδομένων, τεράστια τετραγωνικά μίλια καλλιεργήσιμης γης και γραφεία παραγωγής και εμπορίας σε όλο τον κόσμο υπό τη μεταμφίεση της κλιματικής αλλαγής, της διατήρησης των τροφίμων, της ασφάλειας των τροφίμων και της λεγόμενης Πράσινης Επανάστασης.

"Ο Γκέιτς βρίσκεται σε άμεση ευθυγράμμιση και συνεργασία με το Ίδρυμα Ροκφέλερ προς αυτούς τους στόχους, καθώς και με την Παγκόσμια Τράπεζα και άλλους οργανισμούς των Ηνωμένων Εθνών", δήλωσε ο Ρούμπι. "Το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδοτεί σε μεγάλο βαθμό αμέτρητες οργανώσεις υπεράσπισης σε όλο τον κόσμο για να διαιωνίσει τον μύθο ότι το έργο του είναι καλοπροαίρετο".

Φαίνεται ότι ο Γκέιτς και οι συμπατριώτες του παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να βάλουν και άλλους διεφθαρμένους ανθρώπους στο κόλπο και να προετοιμαστούν για την τελική κατάληψη. 


 
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου