Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Διεθνής Ομάδα Κορυφαίων Επιστημόνων-Εμπειρογνωμόνων Εντόπισε 10 Θεμελιώδη Ελαττώματα του τεστ PCR, και Απαιτούν την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ

 

Μετάφραση σχολιασμός Απολλόδωρος
 
Άρθρο του ειδησεογραφικού ιστότοπου EuropeReloaded για την Εργασία Αξιολόγησης από είκοσι δύο (22) ομότιμους (peer review) του επίμαχου πρωτοκόλλου για το τεστ PCR που επιβλήθηκε παγκοσμίως, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).
 
Βάσει των άρτια τεκμηριωμένων επιστημονικών στοιχείων αναδεικνύεται το μέγεθος της Απάτης που έχει καταστρέψει τις ανθρώπινες ζωές του Πλανήτη μας. Αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το περιβόητο τεστ PCR για τη δήθεν διάγνωση της Covid-19 είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ. 
 
Είναι ώρα οι Έντιμοι Έλληνες Επιστήμονες των Βιοεπιστημών (Life Sciences )- και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, να εκθέσουν ενώπιον των Ελληνικών Αρχών τους τηλεπιστήμονες που κρατούν σε Ομηρία τον Ελληνικό Λαό οδηγώντας τον σταθερά στον απόλυτο αφανισμό. 
 
Δημοσιεύτηκε την 3 Δεκεμβρίου 2020 δείτε το άρθρο εδώ: https://www.europereloaded.com/global-team-of-experts-finds-10-fatal-flaws-in-the-pcr-demands-its-urgently-axed/ [1] 
 
Εκδότης του ειδησεογραφικού ιστότοπου ER: Τη χρήσιμη εισαγωγή σε αυτό το άρθρο του RT (RussiaToday) επιμελήθηκε ο G. Edward Griffin:
 
Μια ομάδα 22 κορυφαίων στον τομέα τους επιστημόνων- εμπειρογνωμόνων από όλο τον κόσμο εξέτασε την εργασία Corman-Drosten [2], που περιγράφει ένα πρωτόκολλο για την εφαρμογή της τεχνικής μεθόδου PCR για την ανίχνευση της Covid-19 και διαπίστωσε ότι αυτό το πρωτόκολλο (που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον πλανήτη βάσει των συστάσεων του ΠΟΥ) είναι εντελώς αντιεπιστημονικό.   
 
Τα προβλήματα με την εργασία Corman-Drosten περιλαμβάνουν το γεγονός ότι η δοκιμή PCR
 
-- δεν μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ ολόκληρου του ιού και των ιογενών θραυσμάτων,  
-- είναι μη ειδική,  
-- είναι εξαιρετικά μεταβλητή,  
-- δεν έχει θετικούς ή αρνητικούς ελέγχους και  
-- δεν διαθέτει Τυποποιημένη Διαδικασία Λειτουργίας (SOP).  
 
Η Eurosurveillance δημοσίευσε την εργασία Corman-Drosten στις 23 Ιανουαρίου 2020, μόλις 24 ώρες μετά την υποβολή της, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να υποβλήθηκε σε αξιολόγηση από ομοτίμους. Εμπειρογνώμονες από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένων των ανωτέρω μοριακών γενετιστών, των βιοχημικών, των ανοσολόγων και των μικροβιολόγων, ζήτησαν από την Eurosurveillance να αποσύρει το έγγραφο Corman-Drosten. 
 
Όποιος έχει διαγνωστεί με Covid-19 βάσει του τεστ με τη μέθοδο PCR δεν θα πρέπει να του επιβάλλεται Καραντίνα.
 
Όλοι οι παρόντες και οι προηγούμενοι θάνατοι Covid, τα «κρούσματα» και τα «ποσοστά μόλυνσης» πρέπει να υποβληθούν σε μαζική αναδρομική έρευνα.  
 
Τα Απαγορευτικά (lockdown), οι απαγορεύσεις λειτουργίας επιχειρήσεων, σχολείων κλπ. και οι περιορισμοί ταξιδιών πρέπει να επανεξεταστούν και να χαλαρώσουν.
 
Πρόσφατα, ένα δικαστήριο στην Πορτογαλία, Εφετείο, αποφάνθηκε κατά της απόφασης μιας κυβερνητικής υγειονομικής αρχής που είχε περιορίσει παράνομα τέσσερα άτομα σε ένα ξενοδοχείο αυτό το καλοκαίρι. (ER: εδώ είναι το άρθρο μας σχετικά με το θέμα αυτό - Πορτογαλικό δικαστήριο Αποφαίνεται ότι τα τεστ PCR είναι αναξιόπιστα και παράνομα ως βάση για την επιβολή καραντίνας σε ανθρώπους.) [3] 
 
Τουλάχιστον τρεις από τους συγγραφείς της εργασίας μισθοδοτούνται από εταιρείες, ανάμεσα στις πρώτες, που ξεκίνησαν να διενεργούν τεστ PCR! Δύο από τους συγγραφείς της είναι ταυτόχρονα και μέλη της Συντακτικής Επιτροπής της Eurosurveillance, του επιστημονικού περιοδικού που δημοσίευσε την εργασία. -GEG 



 
Μια διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων εντόπισε 10 Μοιραία Ελαττώματα στο κυρίαρχο τεστ (PCR) για τη Covid και ζητά την επείγουσα ανάκληση του.  
 
PETER ANDREWS για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο RT 
 
Μια Αναθεώρηση από ομότιμους της εργασίας στην οποία βασίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των τεστ για τη Covid αποδόμησε πλήρως τις υποθέσεις, μεθόδους και συμπεράσματα της, αναδεικνύοντας τα σημαντικότατα ελαττώματα της. Η Αναθεώρηση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η μέθοδος PCR είναι απολύτως ακατάλληλο ως μέσο διάγνωσης - και o αντίκτυπος της είναι τεράστιος. 
 
Την περασμένη εβδομάδα, σε άρθρο μου αναφέρθηκα σε μια Δικαστική Απόφαση Ορόσημο από την Πορτογαλία, [4] όπου το δικαστήριο είχε αποφανθεί εναντίον απόφασης της Κυβερνητικής Αρχής για την Υγεία που είχε παράνομα περιορίσει (επιβάλλει καραντίνα) σε τέσσερα άτομα σε ένα ξενοδοχείο το καλοκαίρι. Η απόφαση αυτή της κυβερνητικής αρχής είχε βασισθεί επειδή ένας από τους ανθρώπους είχε διαγνωστεί «θετικός» για τη Covid σε ένα τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) - αλλά το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το τεστ αυτό είναι ουσιαστικά ελαττωματικό και βασικά απαράδεκτο. 



FILE PHOTO Εργαζόμενος σε εργαστήριο με δείγματα σε γρήγορα τεστ PCR στο Confidence Laboratory, εν μέσω της πανδημίας της νόσου του κορονοϊού, στη Βιέννη της Αυστρίας στις 30 Οκτωμβρίου 2020. 
 
Τώρα η υπεροχή των τεστ PCR βάσει των οποίων όλοι μας ζούμε τώρα δέχθηκε ένα ακόμη συντριπτικό πλήγμα. 
 
Μια Κριτική Αναθεώρηση από ομότιμους, μια διεθνή ομάδα 22 εμπειρογνωμόνων εντόπισε 10 «θεμελιώδη ελαττώματα» στο πρωτόκολλο, κυρίαρχο για αυτά τα τεστ.  
 
Η Έκθεση Αναθεώρησης αποδομεί συστηματικά την αρχική μελέτη, που ονομάζεται «εργασία Corman-Drosten», η οποία περιγράφει ένα πρωτόκολλο για την εφαρμογή της τεχνικής PCR για την ανίχνευση του Covid. 
 
Η εργασία Corman-Drosten δημοσιεύθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2020, μόλις μια ημέρα μετά την υποβολή της, η οποία θα έκανε οποιαδήποτε διαδικασία αναθεώρησης από ομοτίμους που απαιτείτο να λάβει χώρα, πιθανώς τη συντομότερη στην ιστορία. 
 
Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι το πρωτόκολλο που περιγράφεται χρησιμοποιείται σε περίπου 70 τοις εκατό των τεστ κιτ για τη Covid παγκοσμίως. Είναι φθηνό, γρήγορο - και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ. 
 
Τα 10 Μοιραία Ελαττώματα 
 
Μεταξύ των μοιραίων ελαττωμάτων που ακυρώνουν εντελώς το πρωτόκολλο δοκιμών PCR είναι ότι το τεστ: 
είναι μη ειδικό, λόγω λανθασμένου σχεδιασμού των εκκινητών (primers) 
είναι εξαιρετικά μεταβλητό 
δεν μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ ολόκληρου του ιού και των ιογενών θραυσμάτων 
δεν έχει θετικούς ή αρνητικούς ελέγχους 
απουσιάζει μια Τυποποιημένη Διαδικασία Λειτουργίας (SOP) 
δεν φαίνεται να έχει Αξιολογηθεί από ομοτίμους όπως θα έπρεπε να είχε γίνει 
 
Αγαπητοί αναγνώστες, αναρωτιέται κανείς αν κάτι ήταν σωστό στην εργασία. Αλλά περιμένετε - χειροτερεύει. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, κανένα κατώτατο όριο για την θετικότητα δεν ορίσθηκε ποτέ . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εργαστήρια χρησιμοποιούν 40 κύκλους, και με αυτό τον αριθμό κύκλων σχεδόν εγγυώνται μεγάλο αριθμό ψευδών θετικών - έως 97%, σύμφωνα με ορισμένες μελέτες. 
 
Το «κερασάκι στη τούρτα», ωστόσο, είναι ότι μεταξύ των συγγραφέων του πρωτότυπης εργασίας, τουλάχιστον τέσσερις έχουν σοβαρές συγκρούσεις συμφερόντων . Δύο από αυτούς είναι μέλη του συντακτικής επιτροπής της Eurosurveillance, το επιστημονικό περιοδίκό με το απειλητικό όνομα (Εωρώ-παρακολούθηση) που δημοσίευσε την εργασία. Και τουλάχιστον τρεις από αυτούς βρίσκονται στη μισθοδοσία των εταιρειών που ήταν από τις πρώτες που διενήργησαν τα τεστ PCR! 
 
Οι Ήρωες που αξίζουμε 
 
Τα 22 μέλη της κοινοπραξίας [5] των επιστημόνων που αμφισβήτησαν αυτήν την κακή επιστήμη αξίζουν τεράστιας αναγνώρισης. Οι επιστήμονες, από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, περιλαμβάνουν ανώτερους μοριακούς γενετιστές, βιοχημικούς, ανοσολόγους και μικροβιολόγους, με πολλές δεκαετίες εμπειρίας μεταξύ τους. 
 
Έχουν ζητήσει από την Eurosurveillance να αποσύρει την εργασία Corman-Drosten, γράφοντας: «Λαμβάνοντας υπόψη τις επιστημονικές και μεθοδολογικές βλάβες που παρουσιάζονται εδώ, είμαστε βέβαιοι ότι το συντακτικό συμβούλιο της Eurosurveillance δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανακαλέσει τη δημοσίευση».  
 
Είναι δύσκολο να περιγράψουμε τις επιπτώσεις αυτής της αποκάλυψης. Κάθε συνιστών στοιχείο της ορθοδοξίας του Covid βασίζεται σε «αριθμούς κρουσμάτων», οι οποίοι είναι σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα των πλέον διαδεδομένων τεστ PCR. Εάν τα αποτελέσματά τους είναι ουσιαστικά χωρίς νόημα, τότε όλα όσα μας λένε - και μας διατάζουν να κάνουμε όλο και περισσότερο δικτατορικές κυβερνήσεις - είναι πιθανό να είναι λανθασμένα. Για παράδειγμα, ένας από τους συγγραφείς της Αναθεώρησης από ομοτίμους είναι ο Δρ.Mike Yeadon , ο οποίος ισχυρίζεται [6] ότι, στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν υπάρχει «δεύτερο κύμα» και ότι η πανδημία έχει τελειώσει από τον Ιούνιο. Βλέποντας τώρα την τόσο ξεκάθαρη αποδόμηση των τεστ PCR, είναι δύσκολο να δούμε αποδείξεις για το αντίθετο. 
 
Το Σαθρό Οικοδόμημα Καταρρέει 
 
Γιατί η εργασία τόσο βιαστικά δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο, παρά το γεγονός ότι δεν πληρούσε τα κατάλληλα πρότυπα; Γιατί κανένας από τους ελέγχους και τις ισορροπίες που προορίζονται να αποτρέψουν την κακή επιστήμη να υπαγορεύσει τη δημόσια πολιτική δεν ξεκίνησε; Και γιατί χρειάστηκε τόσο πολύς χρόνος για κάποιον στην επιστημονική κοινότητα να αμφισβητήσει την ελαττωματική μεθοδολογία του; Αυτές οι ερωτήσεις οδηγούν σε σκοτεινούς συνειρμούς, τους οποίους επιφυλάσσομαι να αναλύσω σε επόμενο άρθρο μου. 
 
Ακόμη πιο πιεστικό είναι το ερώτημα του τι πρόκειται να γίνει τώρα. Οι υπεύθυνοι για τη σύνταξη και τη δημοσίευση της εργασίας πρέπει να λογοδοτούν. Αλλά επίσης, όλα τα τεστ PCR που βασίζονται στο πρωτόκολλο Corman-Drosten θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως. Όλοι όσοι σε τρέχοντα χρόνο, ονομάζονται «κρούσματα Covid», που διαγιγνώσκονται βάσει αυτού του πρωτοκόλλου, θα πρέπει να ενημερωθούν ότι δεν χρειάζεται πλέον να απομονωθούν/ να μπουν σε καραντίνα. Όλοι οι τρέχοντες και οι προηγούμενοι θάνατοι Covid, τα «κρούσματα» και τα «ποσοστά μόλυνσης» πρέπει να υποβληθούν σε μαζική αναδρομική έρευνα. Και τα Απαγορευτικά (lockdowns), οι τερματισμοί λειτουργίας και άλλοι περιορισμοί πρέπει να επανεξεταστούν επειγόντως και να χαλαρωθούν.
 
Επειδή αυτό το τελευταίο σφυροκόπημα στην αξιοπιστία των τεστ PCR αυξάνει την πιθανότητα ότι δεν υφίσταται πανδημία «δολοφονικού ιού», αλλά ψευδώς θετική ψευδο-επιδημία . Και εξαιτίας της καταστρέφουμε τις οικονομίες μας, καταστρέφουμε τα προς το ζην των ανθρώπων και προκαλούμε περισσότερους θανάτους από ό, τι θα προκαλούσε ποτέ η Covid-19. 
 
Δικτυογραφία και Μεταφράσεις στα Ελληνικά της Έκθεσης Αξιολόγησης και της Επιστολής Ανάκλησης της Ομάδας των Επιστημόνων [Α], [Β], [Γ], [Δ] 
 
[1].--Global Team of Experts Finds 10 FATAL FLAWS in the PCR, Demands It’s Urgently Axed | Europe Reloaded 
[2].-- Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR 
[3].-- Portuguese Court Rules PCR Tests As Unreliable & Unlawful To Quarantine People | Europe Reloaded 
[4].--Landmark legal ruling finds that Covid tests are not fit for purpose. So what do the MSM do? They ignore it — RT Op-ed 
[5].-- International Consortium of Scientists in Life Sciences (ICSLS) – CORMAN-DROSTEN REVIEW REPORT 
[6].-- The PCR False Positive Pseudo-Epidemic – Lockdown Sceptics 
 
[Α].-- Review report Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020 – CORMAN-DROSTEN REVIEW REPORT 
[Β].-- Έκθεση αξιολόγησης της εργασίας Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020 (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ) 
[Γ].--Retraction request letter to Eurosurveillance editorial board – CORMAN-DROSTEN REVIEW REPORT 
[Δ].-- Επιστολή αίτησης ανάκλησης προς τη συντακτική επιτροπή Eurosurveillance (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ) 
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου