Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΣΟΚΑΡ0ΥΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ: ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ) - (ΒΙΝΤΕΟ)

 
RICARDO DELGADO...BIOLOGO STATISTICO 
IΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LA QUINTA COLUMNA

Στην έρευνα μας εξετάσαμε τα σκευάσματα των εταιρειών Pfizer, Moderna,AstraZeneca,Jonson ...

Όλα τα σκευάσματα αυτά περιέχουν αποκλειστικά νανοτεχνολογία και εμείς θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε όσο ποιο απλά γίνεται τα στοιχεία αυτής της έρευνας .

Μέσα στα φιαλίδια των εμβολίων βρήκαμε νανορούτερ ( NanoRouter ) που εκπέμπουν διευθύνσεις MAC (Media Access Control address (MAC address) είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που εκχωρείται σε έναν ελεγκτή διασύνδεσης δικτύου (NIC) για χρήση ως διεύθυνση δικτύου στις επικοινωνίες εντός ενός τμήματος δικτύου. Η χρήση αυτή είναι κοινή στις περισσότερες τεχνολογίες δικτύωσης IEEE 802, συμπεριλαμβανομένων των Ethernet, Wi-Fi και Bluetooth.) οι οποίες μπορούν να καταχωρηθούν με ασύρματο Bluetooth από το κινητό σας μέσω application.

Βρήκαμε νανοκεραίες και πλασμονικές κεραίες (οι πλασμονικές κεραίες από νανοδομημένα μέταλλα επιτρέπουν τον εντοπισμό ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε κλίμακες μήκους πολύ μικρότερες από το μήκος κύματος του φωτός) για την ενίσχυση αυτών των σημάτων .

Βρήκαμε νανογέφυρες (Nano-bridge effect on alternating electric Drift conductivity) εναλλασσόμενου  ρεύματος των codecs (Ένας κωδικοποιητής μπορεί να αποτελείται από δύο μέρη: έναν κωδικοποιητή που συμπιέζει (κωδικοποίηση) και έναν αποκωδικοποιητή που αποσυμπιέζει ..αποκωδικοποίηση)  και κάποιων logic πυλών (Μια λογική πύλη είναι ένα εξιδανικευμένο μοντέλο υπολογισμού ή μια φυσική ηλεκτρονική συσκευή που υλοποιεί μια συνάρτηση Boole, μια λογική πράξη που εκτελείται σε μία ή περισσότερες δυαδικές εισόδους και παράγει μια ενιαία δυαδική έξοδο.) για κωδικοποίηση νάνο τεχνολογιών που  εκπέμπουν οι εμβολιασμένοι σε απομακρυσμένο διακομιστή (server).

Κύριο υλικό για την επεξεργασία των μικροδομικών συμπλεγμάτων είναι το οξείδιο του γραφενίου.

Η παρουσία του οξειδίου του γραφενίου είναι καταλυτική για την αυτοσυναρμολόγηση αυτών των δομικών συμπλεγμάτων( structural complexes).

Ο κύριος μηχανισμός για την απολέπιση ( exfoliation ) του οξειδίου  του γραφένιου στο ανθρώπινο σώμα σε κβαντικά στίγματα γραφένιου (graphic quantum dots) ...είναι ο φυσικός βίο – υποβιβασμός ( natural micro degradation )μέσω του ενζύμου μυελό – υπεροξειδάση ( η μυελό – υπεροξειδάση είναι λυσοσωματικό ένζυμο που βρίσκεται στα αζουρόφιλα κοκκία των ουδετερόφιλων ) και ο μηχανισμός τέσλα – φόρησης  (teslaphoresis) που είναι ηλεκτρομαγνητικά πεδία  μικρό – κυμάτων που εκπέμπονται από σήματα κινητού τηλεφώνου με διαφορετικό εύρος συχνοτήτων .

Το οξείδιο του γραφενίου που εγχέεται στο ανθρώπινο σώμα αποκτά μαγνητικές ιδιότητες σε επαφή με υδρογόνο(Τα πρωτόνια υδρογόνου (1Η), ειδικότερα, έχουν υψηλή συγγένεια για ευθυγράμμιση με το μαγνητικό πεδίο)  και ζώντα κύτταρα.

Γι αυτό πολλοί εμβολιασμένοι έχουν έντονο μαγνητισμό στο σημείο εμβολιασμού και στην συνέχεια στο άνω ηλιακό πλέγμα και το κρανίο.

Το ηλιακό πλέγμα βρίσκεται στην άνω περιοχή του στομάχου, ή μάλλον ανάμεσα στο άκρο του θώρακα και την αρχή της κοιλιακής κοιλότητας Το ηλιακό  πλέγμα βρίσκεται πίσω από το στομάχι, επιγαστρική περιοχή, στην  μία και στη άλλη πλευρά της σπονδυλικής στήλης. Πολλοί άνθρωποι περιγράφουν τη θέση  "μεταξύ των πλευρών κάτω από το στήθος".  Περιέχει μεγάλο αριθμό νευρικών απολήξεων, καθώς και τους κόμβους τους. Συχνά οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ακατανόητο πόνο σε αυτό το σημείο , αλλά δεν μπορούν να πουν τι ακριβώς τους ενοχλεί. Το ηλιακό πλέγμα ονομάζεται επίσης κοιλιοκάκη. Αυτή η περιοχή του σώματος περιλαμβάνει αρκετούς μεγάλους κόμβους νεύρων, καθώς και πολλά νεύρα που τα συνδέουν. Το ηλιακό πλέγμα αποτελείται από δύο κελικούς κόμβους που βρίσκονται αριστερά και δεξιά του κορμού της κοιλιάς και έχουν ημικυλινδρική μορφή. Υπάρχουν επίσης δύο αορτικοί κόμβοι που βρίσκονται μεταξύ των αριστερών και δεξιών νεφρικών αρτηριών. Και ο τρίτος κόμβος στη σύνθεση είναι ο μεσεντέριος, ανώτερος μη συζευγμένος κόμβος.

Όταν μας χορηγούνε λοιπόν το περιεχόμενο αυτών των σκευασμάτων  στο σώμα μας …το περιεχόμενο έλκεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα …βασικά στην σπονδυλική στήλη και τον εγκέφαλό μας ..λόγω της υψηλής ηλεκτρικής του αγωγιμότητας .

Στο κεντρικό νευρικό σύστημα προκαλεί ακινησία των άκρων, εγκεφαλικά , παραπληγία ,και αλλοίωση του νευρικού συστήματος.

Στα αγγεία  προκαλεί θρομβογένεση με αποτέλεσμα καρδιαγγειακά ατυχήματα όπως εμβολές..ισχαιμίες..ανευρύσματα…   κ.τ.λ.π 

Το οξείδιο του γραφενίου έλκεται και από τα ηλεκτρογόνα  όργανα του σώματός μας όπως η καρδιά ειδικά όταν αυξάνεται η καρδιακή δραστηριότητα άρα και η ηλεκτρική… Τότε το οξείδιο του γραφενίου στοχεύει στην καρδιά με φλεγμονή προκαλώντας μυοκαρδίτιδα η περικαρδίτιδα .

 (Ο ηλεκτρισμός που παράγεται στο εσωτερικό του σώματος χρησιμοποιείται για τη λειτουργία των νεύρων και τον έλεγχο μυών και οργάνων. Η δραστηριότητα του εγκεφάλου είναι κυρίως ηλεκτρική. Όλα τα νευρικά σήματα από και προς τον εγκέφαλο σχετίζονται με τη ροή ηλεκτρικού ρεύματος. Τα σήματα αυτά είναι αποτέλεσμα της ηλεκτροχημικής δράσης των νευρικών κυττάρων. Όταν ένας νευρώνας βρίσκεται σε ηρεμία, εμφανίζει διαφορά δυναμικού (δυναμικό ηρεμίας) μεταξύ της εξωτερικής και της εσωτερικής επιφάνειας της κυτταρικής του μεμβράνης που οφείλεται, κυρίως, στη δράση μιας αντλίας ιόντων Na+/K+. Η αντλία αυτή για κάθε δύο ιόντα Κ+ που εισάγει στο κύτταρο, εξάγει τρία ιόντα Na+. Το αποτέλεσμα είναι η εξωτερική  επιφάνεια να είναι ηλεκτροθετικότερη της εσωτερικής κατά 60 – 90 mV.  Όταν επιδράσει κάποιο ερέθισμα στην επιφάνεια ενός νευρικού κυττάρου, στο σημείο εκείνο αυξάνει η διαπερατότητα της μεμβράνης για τα ιόντα Na+ (ανοίγουν δίαυλοι ιόντων Na+) τα οποία και εισέρχονται στο εσωτερικό του κυττάρου λόγω της μεγαλύτερης συγκέντρωσής τους στον εξωκυττάριο χώρο. Το αποτέλεσμα είναι η εσωτερική επιφάνεια να γίνει ηλεκτροθετικότερη της εξωτερικής κατά 40-50 mV. Έχουμε, δηλαδή, μια αναστροφή (εκπόλωση) του δυναμικού (δυναμικό ενέργειας). Με την αναστροφή αυτή ελαττώνεται η διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης για τα ιόντα Na+ (κλείνουν ταση-ελεγχόμενοι δίαυλοι Na+) και αυξάνεται για τα ιόντα Κ+ (ανοίγουν ταση-ελεγχόμενοι δίαυλοι Κ+) που διαχέονται προς το εξωτερικό του κυττάρου με αποτέλεσμα να αποκαθίσταται το δυναμικό ηρεμίας (επαναπόλωση). Η μετάδοση του δυναμικού ενέργειας (νευρικός παλμός) κατά μήκος της νευρικής ίνας αποτελεί τη νευρική ώση.)

Επι προσθέτως , το γραφένιο απορροφά ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το περιβάλλον και την πολλαπλασιάζει με την επίδραση του φαινομένου τρανζίστορ.( Το τρανζίστορ (αγγλικά: transistor), στα ελληνικά κρυσταλλοτρίοδος και παλαιότερα κρυσταλλολυχνία, είναι διάταξη ημιαγωγών στερεάς κατάστασης, η οποία βρίσκει διάφορες εφαρμογές στην ηλεκτρονική, μερικές εκ των οποίων είναι η ενίσχυση, η σταθεροποίηση τάσης, η διαμόρφωση συχνότητας, η λειτουργία ως διακόπτης και ως μεταβλητή ωμική αντίσταση. Το τρανζίστορ μπορεί, ανάλογα με την τάση με την οποία πολώνεται, να ρυθμίζει την ροή του ηλεκτρικού ρεύματος που απορροφά από συνδεδεμένη πηγή τάσης.) Ως εκ τούτου προκαλεί μικρές εκπομπές που προκαλούν αρρυθμίες στο καρδιακό μας σύστημα. Έτσι εξηγούνται οι αρρυθμίες που ακούμε και διαβάζουμε σε πολλούς αθλητές  με έντονη καρδιακή δραστηριότητα …Αυτές οι αρρυθμίες προκαλούν …λιποθυμίες , σκοτοδίνες,  συγκοπές που συνδέονται με απρόσμενους και ξαφνικούς θανάτους .

Από την άλλη πλευρά σε άλλο μέρος του εμβολιασμένου πληθυσμού προκύπτουν απρόσμενοι θάνατοι όταν βρίσκονται κοντά σε πηγές μικροκυμάτων (Η ακτινοβολία μικροκυμάτων έχει συχνότητα μεταξύ 300 MHz και 300 GHz (1 GHz έως 100 GHz στη ραδιομηχανική) ή μήκος κύματος που κυμαίνεται από 0,1 cm έως 100 cm. Το εύρος περιλαμβάνει ζώνες ραδιοφώνου SHF (εξαιρετικά υψηλή συχνότητα), UHF (εξαιρετικά υψηλή συχνότητα) και EHF (εξαιρετικά υψηλής συχνότητας ή κύματα χιλιοστών).Ενώ τα ραδιοκύματα χαμηλότερης συχνότητας μπορούν να ακολουθήσουν το περίγραμμα της Γης και να αναπηδήσουν από στρώματα στην ατμόσφαιρα, τα μικροκύματα ταξιδεύουν μόνο οπτικά, συνήθως περιορίζονται σε 30-40 μίλια στην επιφάνεια της Γης. Μια άλλη σημαντική ιδιότητα της ακτινοβολίας μικροκυμάτων είναι ότι απορροφάται από την υγρασία. Ένα φαινόμενο που ονομάζεται βροχή ξεθωριάζει εμφανίζεται στο υψηλό άκρο της ζώνης μικροκυμάτων. Μετά από 100 GHz, άλλα αέρια στην ατμόσφαιρα απορροφούν την ενέργεια, καθιστώντας αδιαφανή τον αέρα στην περιοχή μικροκυμάτων, αν και διαφανή στην ορατή και υπέρυθρη περιοχή.)

Επίσης το οξείδιο του γραφενίου έχει την ικανότητα να προκαλεί μεταλλαξιγενέσεις…αλλοιώσεις χρωματοσωμάτων και καρκίνο ….Όπου και να πάει το γραφένιο μέσα στο σώμα προκαλεί φλεγμονή ιστών …συστημική η πολυοργανική φλεγμονή και πολλές ελεύθερες ρίζες … (Oι ελεύθερες ρίζες είναι απαραίτητες για τη ζωή μας. Η ικανότητα του οργανισμού να μετατρέψει τον αέρα και τα τρόφιμα σε χημική ενέργεια εξαρτάται από την αλυσιδωτή αντίδραση ελευθέρων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικές για το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Σε φυσιολογικές ποσότητες μας προστατεύουν από ιούς, παράσιτα και μικρόβια. Όταν όμως οι ενώσεις αυτές υπερβούν ένα «όριο ασφαλείας» στον οργανισμό αρχίζουν να προκαλούν προβλήματα επηρεάζοντας τα λιπίδια, τις πρωτεΐνες και το DNA. Ως αποτέλεσμα, προκαλείται  μια σειρά από νοσήματα. Η κατάσταση αυτή  ονομάζεται οξειδωτικό στρες και είναι αυτό που προκαλείται όταν υπάρχει περίσσια ελευθέρων ριζών στον οργανισμό. Το σώμα μας διαθέτει από τη φύση του την ικανότητα να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, ωστόσο η ικανότητα αυτή μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου, γι' αυτό και οι φθορές είναι πιο πιθανές σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Όσο δηλαδή μεγαλώνουμε, ο οργανισμός μας χάνει την ικανότητα να αντιστέκεται στην επίδραση των ελεύθερων ριζών, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται όλο και περισσότερες)

Όταν το οξειδωτικό στρες που προκαλεί το γραφένιο στο σώμα μας σπάει την ισορροπία της οξειδο – αναγωγής και ξεπερνάει ένα συγκεκριμένο σημείο πάνω από τα οξειδωτικά επίπεδα της ενδογενούς γλουταθειόνης  μας ..( Τα αντιοξειδωτικά παράγονται στο σώμα μας αλλά μπορούμε να τα λάβουμε και από την τροφή. Παραδείγματα αντιοξειδωτικών που παράγονται στο σώμα είναι η γλουταθειόνη, το λιποϊκό οξύ και το συνένζυμο Q10.Κάθε αντιοξειδωτικό αναλαμβάνει διακριτή δράση και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ένα με κάποιο άλλο. Αυτό που χαρακτηρίζει τα αντιοξειδωτικά ως ομάδα μορίων όμως είναι ουσιαστικά η κοινή χημική τους ιδιότητα, που είναι η ικανότητα τους να παρέχουν ηλεκτρόνια. Για να γίνει ευκολότερη η κατανόηση της σημασίας των αντιοξειδωτικών θα πρέπει να μιλήσουμε για τις ελεύθερες ρίζες που αποτελούν τον εχθρό τους. Οι ελεύθερες ρίζες μπορούν: Είτε να παραχθούν στον οργανισμό, σαν προϊόν του κυτταρικού μεταβολισμού, της φλεγμονής, της άσκησης, της μόλυνσης, του τραυματισμού, του άγχους, της ασθένειας, της ισχαιμίας είτε να εισαχθούν μέσα από την τροφή και το περιβάλλον. Για παράδειγμα, μπορούν να εισαχθούν μέσω της τροφής από επεξεργασμένες τροφές ή το αλκοόλ, μέσω του καπνίσματος, παθογόνων μικροοργανισμών όπως ιοί και βακτήρια, από ναρκωτικά, από τοξικές ουσίες, λόγω περιβαλλοντικής μόλυνσης όπως από εντομοκτόνα καθώς και από την έκθεση στις ακτίνες του ήλιου.)………

….τότε  το ανοσοποιητικό μας σύστημα καταρρέει …προάγοντας την γνωστή καταιγίδα κυτοκινών …( Οι σοβαρές εκδηλώσεις της COVID-19 σχετίζονται με μια υπερβολική ανοσολογική απόκριση που προκαλείται από την υπερβολική έκκριση ορισμένων κυτταροκινών όπως η ιντερλευκίνη-6, ο παράγοντας νέκρωσης όγκου α (TNF-a) και άλλες κυτταροκίνες,  προκαλώντας το σύνδρομο που ονομάζεται «καταιγίδα κυτταροκινών». )

Το οξείδιο του γραφενίου που χορηγείται ως πρώτο υλικό στα εμβόλια …εξαλείφεται από το σώμα μέσω των πνευμόνων μας… αλλά αν ακτινοβοληθεί  όταν βρεθεί στου πνεύμονες η μετέπειτα φλεγμονή του πνευμονολογικού ιστού προκαλεί αμφίπλευρη πνευμονία …

Αν οι εμβολιασμένοι επιβιώσουν από τις πρώτες δόσεις γραφενίου …τότε το γραφένιο θα υποβαθμιστεί στο ανθρώπινο σώμα από τα εξουδετερωτικά αντισώματα που ευθύνονται για αυτήν την υποβάθμιση …

Όταν φύγει το γραφένιο και η τοξικότητά του φεύγουν και τα αντισώματα που το εξουδετερώνουν…γι αυτό τότε  επιβάλλεται νέο εμβόλιο στους λαούς της γής για να ανανεωθεί η περιεκτικότητα της τοξικής ουσίας στον οργανισμό…. με τον ψευτο – ισχυρισμό ότι δεν έχουν πιά ανοσία…

Τι δεν καταλαβαίνεις !!!!!

Η νόσος που ονομάσθηκε COVID 19 …είναι απλά σύνδρομο ακτινοβολίας που ενισχύεται με το γραφένιο ….

Με τον φόβο αυτόν και το παραμύθι τους θα εμβολιάσουν όλο τον πλανήτη με οξείδιο του γραφενίου …

Γραφένιο περιέχουν βέβαια και τα ύποπτα διαβόλια της γρίππης 2019 – 2020…..

Στόχος η εξόντωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού του πλανήτη … και η χρήση όλων των παραμέτρων ρύθμισης συμπεριφοράς του οξειδίου του γραφενίου από την Νευροεπιστήμη και την επέκταση βεβαίως της τεχνικής νοημοσύνης για τον πληθυσμό που θα απομείνει …

Το οξείδιο του γραφενίου έχει αδυναμία στους νευρώνες …και όταν εγκατασταθεί σε αυτούς δημιουργεί τεχνητό Νευροδίκτυο που σταδιακά αντικαθιστά το φυσικό δίκτυο των νευρώνων ….

Όταν το μέγεθος των νανοσωματιδίων του γραφενίου είναι μικρότερο από τριάντα πέντε νανόμετρα τότε τα νάνο σωματίδια αυτά περνάνε εύκολα από τον αίματο εγκεφαλικό φραγμό   μέσα στον εγκέφαλο …(αίματο εγκεφαλικός φραγμός είναι μια μεμβράνη που προστατεύει τον εγκέφαλο από πιθανή ζημιά και εχθρούς απ έξω που αποκτούν πρόσβαση στο δίκτυο των νευρώνων μας )

…Το γραφένιο σπάει τις νευρωνικές συνάψεις για να χαρτογραφηθεί ο εγκέφαλός μας …και για να συλλέξει και να μεταδώσει (βλέπε  βιοαισθητήρες..biosensors science ) κυριολεκτικά πληροφορίες …όπως μνήμες… τυπικές σκέψεις… αισθήσεις… συναισθήματα…

Επι πλέον το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να ενεργοποιηθεί εξ αποστάσεως και ασύρματα με την χρήση της εφαρμογής του νέου 4G...4G plus...5G...technology...

Τα προσωπικά δεδομένα όλων των εμβολιασμένων στέλνονται σε εξωτερικό διακομιστή (server ) που ελέγχεται από τεχνική νοημοσύνη και χρηματοδοτείται από τύπους όπως ο ELON MUSK.. Γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικής ανάπτυξης για την εταιρεία διαστημικής τεχνολογίας SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός Διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων και ενεργειακών συστημάτων Tesla.

Για την μελέτη και την έρευνά μας αυτή χρειάσθηκαν πάνω από 20.000 ώρες εργαστηριακής  έρευνας…

Συνεργασθήκαμε με μεγάλη ομάδα επιστημόνων παγκοσμίως…και βασιστήκαμε σε μελέτες Πανεπιστημίων …δικά μας πειράματα…και την τελική τεχνική έκθεση του Δόκτωρα Cambra... που παρέχει αναμφισβήτητα στοιχεία για την παρουσία μειωμένου οξειδίου του γραφενίου σε δείγματα εμβολίων που παρασκευάστηκαν από τις γνωστές εταιρείες Pfizer, Moderna,AstraZeneca,Jonson…….

Θεωρούμε ότι εκμεταλεύτηκαν την γενική άγνοια και έλλειψη γνώσης της ιατρικής κοινότηταςσε θέματα νανοτεχνολογίας ώστε να υλοποιήσουν το σατανικό σχέδιο που αποκαλούν AGENTA 2030

…………Αντιμετωπίζουμε την γενοκτονία του ανθρωπίνου είδους….

……….Αυτοί το αποκαλούν μ ε τ α ν θ ρ ω π ι σ μ ό……………..όπου ο άνθρωπος θα στερείται ανθρώπινης σκέψης και βούλησης…

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.laquintacolumna.net/

…και στο βιντεο …


 
 
 
Μᾶς ἐστάλη στὸ μέϊλ
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο: