Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ψεύτες και επισήμως: Επί έξι ώρες οι Πακιστανοί έκαναν κατάληψη στην Αθήνα - Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους Έλληνες!

 

Αποδείξεις: Η κυβέρνηση κάνει «πλάτες» στους Πακιστανούς, έλεγε ότι το πάρτι διήρκησε μισή ώρα
 

Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά επί έξι ώρες έκαναν κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας οι Πακιστανοί, σύμφωνα με τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ μετά από δύο ημέρες αφωνίας αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα όσα έγιναν την Πρωτοχρονιά στο κέντρο της Αθήνας, με τους Πακιστανούς να κάνουν κατάληψη στην πλατεία του Συντάγματος.


 

Τότε προσπάθησαν επί της ουσίας να δικαιολογήσουν τους Πακιστανούς, καθώς υποστήριξαν ότι «δεν ήξεραν», ότι «δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας» και άλλες αστείες δικαιολογίες την ώρα που σε καθημερινή βάση κάνουν αδιανότητες επιθέσεις σε Έλληνες που πιθανόν δεν ακολουθήσουν τα μέτρα για τον Covid-19. 

Η κυριότερη δικαιολογία η οποία όμως χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση (Α.Γεωργιάδης), αλλά και από την ηγεσία και τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ ήταν ότι όλο αυτό διήρκησε περίπου μισή ώρα και μόλις πήγαν τα πρώτα περιπολικά οι Πακιστανοί έφυγαν.

 
 
Αυτό όμως είναι ένα τεράστιο ψέμα, καθώς υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αλλοδαποί από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, ανέβαζαν βίντεο! 6 ώρες ασυδοσίας στο κέντρο της Αθήνας!

Σύμφωνα με ανάρτηση του ρεπόρτερ Μάνου Μεϊμαράκη:

Με τα δεδομένα από 14 βίντεο από το Σύνταγμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Ποιος «απατεώνας» είπε ότι τηλεφώνησε στην @hellenicpolice και του είπαν ότι όλο αυτό κράτησε μισή ώρα; Από τις 21:48 ήδη υπήρχαν χιλιάδες επάνω στην πλατεία!

Ενώ από τις 20:12:31 άρχισαν να ανεβαίνουν τα πρώτα βίντεο με την πλατεία να γεμίζει!

Μέχρι τουλάχιστον στις 02:58:23 ανέβαιναν live από το Σύνταγμα, στην μαζικότερη παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας! Αστυνομία πουθενά!

«Πᾶνος»

11 σχόλια:

  1. Μετά λοιπόν την εθιμοτυπική επίσκεψη της Προέδρου σε δομές ασυνόδευτων ( σε φώτο με μούσια) και αφού τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά και να πάνε να διασκεδάσου την παραμονή, τα ισλαμόπαιδα ασυνόδευτα καθώς ήταν όδευσαν προς Σύνταγμα με την ευχή της Προέδρου μας, ...χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας ... Τι να γίνει; Έλειπε και ο κηδεμόνας τους ....Μάλλον στο Πακιστάν επειδή αργούν να αναπτυχθούν, ανήλικοι θεωρούνται οι κάτω των 30 ετών ...
    Ανέμιζαν την Πακιστανική σημαία με το μισοφέγγαρο και φώναζαν συνθήματα .... ΑΛΛΑΧ .. ΑΛΛΑΧ ... ΑΛΑΧΜΠΑΡ δηλ. σε μετάφραση ΕΛΛΑΧ , ΕΛΛΑΧ ... ΘΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ (ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ) Ο ΑΛΛΑΧ ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑΧΙΣΤΑΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.
    Τα ίδια έπραξε και ο φιλοϊσλαμιστής κ. Τσίπρας σε επίσκεψη του σε Πακιστανάκια ανήλικους ... Μεγάλη αγάπη έχει για αυτούς, αφού υπολογίζει ότι θα είναι οι μελλοντικοί του ψηφοφόροι ... Στους φίλους Πακιστανούς δώστε Ελληνική υπηκοότητα ο μεν Τσίπρας λέει, η δε προοδευτική μας Πρόεδρος... ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!
    Ε ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ...
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.... ΝΑ ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΊΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ (5 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ), ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΘΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ; ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΣΥΛΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΚΛΠ ... ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ... ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗ ΚΩΛΟΤΖΕΠΗ ΕΧΟΥΝ ....
    Α! ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΣΕΒΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΤΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ...ΛΕΩ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ... ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ... ΚΡΥΨΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ, ΚΡΥΨΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΟΎΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ....
    ΚΑΛΛΑΧ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΣΤΑΝ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΑΝ .... ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΑΧΙΣΤΑΝ.

    ΕΛΛΑΧ ΙΣΛΑΜΑΠΑΤΑΤΑΝ MADE IN PAKISTAN, KAZAKSTAN, TOYKMENISTAN, AFGANISTAN, ALBANISTAN etc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ευστοχότατο σχόλιο σου θα προσθέσω μία φωτογραφία!

      https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/271196445_1550002698694634_2042758982396193430_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_rgb565=1&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=wu6Mwv42t1gAX-AAhxX&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AT_g65rviqzXzkpCKF1sbRkbjLnQGi9K8pFBSQdFIQo2nQ&oe=61D75003

      Διαγραφή
  2. Την ώρα που αυτοί οι δυστυχισμένοι, κατατρεγμένοι και εξαθλιωμένοι άνθρωποι κλαίγανε δημοσίως με τον πόνο τους, στην Γη της Επαγγελίας!!

    Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που ζουν πλουσιοπάροχα!

    Το γράμμα ενός 9χρονου από την Πάτρα...

    https://shmantikanea.blogspot.com/2022/01/9.html#more

    Μετά από αυτό το γράμμα του παιδιού πού φαίνεται στο τέλος, πώς να μην τους πιστέψεις ότι νοιάζονται για την υγεία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο μου καλά νάσαι. Καλύτερη χρονιά, Αναβάπτιση, φωτισμό και αισιοδοξία σου εύχομαι και ίσως κάποιοι Έλληνες επί τέλους αφυπνισθούν προτού είναι αργά και καταλήξουμε ΕΛΛΑΧΙΣΤΑΝ.
    Απλά σημείωσε ότι δυστυχώς σε όλα τα πλαίσια των σχολίων δεν λειτουργούν λιγκ και παραπομπές και είναι και δύσκολο να αντιγραφούν ..
    Φίλος και αδελφός.
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Κ. ΒΑΡΝΑΛΗ...
    ................................
    ― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
    ― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
    ― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
    ― Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί!
    Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα
    δεν το βρε και δεν το πε ακόμα.

    Έτσι στη σκοτεινή ταβέρνα
    πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
    Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
    όπου μας έβρει μας πατεί.
    Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

    ΜΕ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΜΑ .... ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΙΣΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ SITE ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΜΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχετικά με σχόλιο αγαπητού Χρήστου, που αφορά κατατρεγμένους πρόσφυγες...Πρώτη παράγραφο ..
    Χρήστο να διαχωρίσουμε λίγο την ήρα απ το στάρι ... Εδώ δεν μιλάμε για πραγματικούς πρόσφυγες, που έχασαν τα σπίτια τους, με οικογένεια και παιδιά και που έφυγαν από το τόπο τους για να σωθούν, αλλά για ψευδεπίγραφους οικονομικούς μετανάστες, που στην πατρίδα τους δεν υπάρχει αναταραχή ή πολεμική σύγκρουση. Η φτωχή Ελλάδα και τους φιλοξενεί και τους συντηρεί ... και αυτοί παρασιτεύουν ...

    Στο δια ταύτα. ο Ελληνισμός εθνικές καταστροφές βίωσε και προσφυγιά και απλώνει χείρα βοηθείας, αλλά ... Πες μου σε παρακαλώ αν κάποια Μουσουλμανική χώρα, φιλοξένησε έστω ένα Έλληνα πρόσφυγα ή έδωσε έστω ένα γρόσι για ανθρωπιστική βοήθεια... ΙΔΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. ΟΥΔΕΙΣ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ... ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΙΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΡΙΨΑΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ, ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ...

    Και στις Μουσουλμανικές χώρες;
    Οι σημερινοί διωγμοί των Χριστιανών σε όλες τις Μουσουλμανικές χώρες, τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους προ αιώνων καταδιώξεις και γενοκτονίες των πιστών Χριστιανών.

    Ενδεικτικά και ολίγα θα αναφερθούν, διότι είναι αδύνατο να καταγραφούν. Η διαπρεπής συγγραφέας και πολιτικός Αnna Eshoo γράφει... Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή.

    Τουρκία, εξαφανίσθηκαν όλες οι Χριστιανικές μειονότητες, Αίγυπτος σφαγιασθέντες Χριστιανοί Κόπτες, 42 εκκλησίες τα τελευταία λίγα χρόνια καταστράφηκαν από φανατικούς Μουσουλμάνους,Λιβύη, Πακιστάν, Ιράκ, Νιγηρία, Νεπάλ κ.ά.π Ισλαμικές χώρες τα ίδια απεχθή θρησκευτικά εγκλήματα.... κ.ά.π.

    Στη Μ. Ανατολή πριν λίγες δεκαετίες οι Χριστιανικές μειονότητες αριθμούσαν περί το 15% - 20% του συνολικού πληθυσμού. Σήμερα το 3-4%!!!
    Πάντως εδώ προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα το οποίο είναι βέβαιο ότι έχει αυτονόητη απάντηση. Εάν οι Έλληνες Χριστιανοί τύχει να αναγκασθούν στο μέλλον να μεταναστεύσουν προς Μουσουλμανικές χώρες σαν πρόσφυγες ..ίσως λόγω λιμού, καταστροφών κλπ... Ποιά θα είναι η αντιμετώπιση τους;

    Τέλος το διεθνές ερευνητικό κέντρο PEW μετά από εντατικές έρευνες, εξάγει το συμπέρασμα ότι .... οι Χριστιανοί είναι τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τις αρχές της ιστορίας τους......

    KAI ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΣΠΕΡΜΙΑ ....
    Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια.... Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον.

    Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2.... 33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6... με τάση προς τα κάτω..

    Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.5... Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπη σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική ... Γνωρίζετε πόσοι Μουσουλμάνοι σήμερα βρίσκονται στην Ελλάδα; Άνω των 2,000,000 Και ας αφήσουν τα ψέματα κάποιοι. Υπολογίστε λοιπόν σε 10-20 χρόνια πόσοι θα είναι... Θα αναζητούμε γηγενείς Έλληνες .... Τα ίδια και στη Κύπρο .. Χθες βράδυ εξεγέρθηκαν σε περιοχή φιλοξενίας τους στο Πουρνάρα, δεν είναι η πρώτη φορά και όπως πάντα προκάλεσαν ζημιές εκατομμυρίων ... Και η φτωχότερη Κύπρος πληρώνει, αλλά άλλες αντοχές δεν έχει ...Καθημερινά από κατεχόμενα εκατοντάδες ισλαμιστές προωθούνται... στη Ελεύθερη Κύπρο ... Μια δεύτερη εισβολή και άλωση ..

    Νάσαι καλά φίλε.
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου Αντώνη συγνώμη που δεν κατάλαβες το ειρωνικό σχόλιο.
      Φυσικά και αυτοί ήρθαν για να πάρουν κεφάλια!!

      Ενώ στο βίντεο τους δείχνει να αλαλαλούν και να καυχάζουν, εγώ το σχολίασα ότι δήθεν κλαίνε τον πόνο τους. (Ποιοι, αυτοί που έχουν χιλίων ευρώ κινητό).

      Δεν ξέρω από κάτω αν είδες το link που ανέβασα για την οικογένεια που ζει πλουσιοπάροχα.
      Μία εβδομάδα μόνο με ρύζι.

      Το διάβασα και μου σηκώθηκε η τρίχα.

      Η Πρώτη αιτία θανάτου μεταξύ των ηλικιών 17 με 25 είναι τα τροχαία.
      Για αυτά δείχνει να νοιάζεται κανείς;
      Και θα μας πούνε ότι νοιάζονται για τους γέρους 80 και 90 χρόνων; (Μην και τυχόν πεθάνουν).
      Που υποτίθεται ζημιώνουν το σύστημα υγείας.

      Τελικά ούτε οι ίδιοι μπορούν να πιστέψουν την δουλειά που έκανε το διάολοκούτι.

      Διαγραφή
    2. Χρήστο μου φίλτατε, πολύ καλά κατάλαβα το "ειρωνικό" εύστοχο σχόλιο σου, να είσαι βέβαιος.
      Όμως μού έδωσες το έναυσμα να καταθέσω κάποιες τεκμηριωμένες απαντήσεις, σε τυχόν νεοταξίτες και επίδοξους ολετήρες, που πραγματικά δεν νοιάζονται, ούτε για τους φτωχούς Έλληνες, ούτε και αν την πατρώα γη, ελάττω παραδώσουν..
      Πάντως και το άρθρο και τα σχόλια εμπεριέχουν βαθύτερο νόημα και κτυπούν τον κώδωνα του κινδύνου... S O STE τον Ελληνισμό και Χριστιανισμό.
      Νάστε όλοι καλά και ας ευχηθούμε και προσευχηθούμε στον Κύριο να σώσει και την Ελλάδα μας και την Ελληνική πολύπαθη Κύπρο. Και συν Κύριω και χείρα κίνει.
      Καλύτερη χρονιά να έχουμε με υγεία, πίστη και αισιοδοξία.
      Καλό σας βράδυ.
      ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

      Διαγραφή
    3. Χρήστο μου προσθέτω και τελειώνω, αν και υπάρχουν και άλλα μύρια... Γεια και καλή συνέχεια.

      ΙΔΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΙΤΛΟ google-site ιστοσελίδας. (Όντως τα λιγκ, δεν λειτουργούν εντός του πλαισίου σχολίων)

      ΑΠΟΡΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Vs ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…https://koukfamily.blogspot.com › vs·
      24 Nov 2019 — ΑΠΟΡΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Vs ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ … ... Ξενοδοχείο στο οποίο φιλοξενούνται λαθρομετανάστες.

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ… ΡΕΥΜΑ ...https://www.olympia.gr › ellada › elli...·
      Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς. ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ OLYMPIA.GR ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

      Ένα παραφρασμένο γνωμικό του μεγάλου Αλεξάνδρου ...https://www.olympia.gr › apopsi › en...·
      16 Nov 2021 — https://www.olympia.gr › apopsi › tsi… Σχετικά με το πιο πάνω δημοσίευμα ... 24 Nov 2019 — ΑΠΟΡΟΙ , ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Vs ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…

      Διαγραφή
  6. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ !
    ΑΥΤΗ Η ΓΗ,
    ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητή Καλλιόπη ... Ναι πρέπει να φύγουν, αλλά αυτοί οι ήρωες μας, που κάποτε τους έδιωχναν έχουν εκλείψει και οι σημερινοί ταγοί μας, αντί να προστατεύουν τα πατρογονικά μας ιερά εδάφη μας συνιστούν να τους .. ενσωματώσουμε ...
    Όπου πατούν το πόδι οι Μουσουλμάνοι, παραφυάδες απλώνουν με παράσιτα και πνίγουν ότι ιερό και όσιο.
    Να σου πω κάτι, που ίσως πολλοί δεν γνωρίζουν... Η κατάληξη ...σταν δηλ Πακισταν, Τουρκμενιστάν κλπ σημαίνει κυριότητα, χώρα δική μας Αυτοί. όλοι λοιπόν, που τον 5ο αιώνα από τις βάρβαρες στέπες της βαθύτερης Ανατολής, εισέβαλαν (τότε 500 οικογένειες και σήμερα εκατοντάδες εκατομμύρια) στην Ελληνική Μικρά Ασία, στα Χριστιανικά βαλκάνια κ.α. και κατέλαβαν με την βία ξένα εδάφη, πρόσθεσαν και αυθαίρετα τον τίτλο κυριότητας = ιδιοκτησίας ξένων εδαφών -σταν.
    Θα διερωτηθεί κάποιος, γιατί η Τουρκία, που μολύνει Ελληνικά εδάφη δεν το πρόσθεσε...Υπάρχει εξήγηση ... Το TURK είναι η εθνολογική τους ρίζα ... το -ια είναι συνώνυμο του -σταν .. δηλαδή δικά μας εδάφη ... Και ο νοών, νοείτω ..
    Ας ευχηθούμε λοιπόν και προσευχηθούμε όλοι αυτοί οι παρείσακτοι και Δούρειοι ίπποι, που μας κουβαλήθηκαν και στη Ελλάδα και στη Κύπρο, σε μερικά χρόνια να μην είναι πλειοψηφία και αποφασίσουν την μεν Ελλάδα να την ονομάσουν Ελλαδιστάν και την Ελληνική Κύπρο, Κυπριστάν ...
    Ας αφυπνισθούμε προτού είναι αργά, για τον Ελληνισμό, τον Χριστιανισμό, αλλά και για τα παιδιά και εγγόνια μας ...

    Και όπως ο Νομπελίστας μας Μεγάλος Έλληνας Ελύτης έγραψε ... ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ.

    Οι λέξεις που ξεκινούσαν από «ελ» μου ασκούσαν πάντα μια μαγεία. Ελλάδα, ελευθερία, ελπίδα και μια Ελένη που ερωτεύτηκα.
    (εξηγώντας, σε συνέντευξη μετά το Νόμπελ, πώς διάλεξε το ψευδώνυμο «Ελύτης»)

    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή