Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

«Σημαντικά επιστημονικά στοιχεία» δείχνουν, ότι η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ραδιοσυχνοτήτων από ΚΙΝΗΤΑ τηλέφωνα, προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ!


Τέσσερεις από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον κόσμο στην περιβαλλοντική υγεία διαπίστωσαν (https://childrenshealthdefense.org/defender/radiofrequency-rf-radiation-cancer/) σε ένα νέο ερευνητικό έργο ότι η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF) από κινητά τηλέφωνα είναι καρκινογόνος τόσο για τα ζώα όσο και για τους ανθρώπους. 
 
Οι επιστήμονες, ένας από τους οποίους είναι ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Προγράμματος Τοξικολογίας των ΗΠΑ (NTP), δημοσίευσαν μια προδημοσίευση (https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0013935122023659), που αποσυσκευάζει τις τελευταίες έρευνες για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (EMR) και την ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF).
 
Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν «ουσιαστικές επιστημονικές αποδείξεις» ότι «η ακτινοβολία RF προκαλεί καρκίνο, ενδοκρινολογικές, νευρολογικές και άλλες δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία».  
 
Η εφημερίδα επιπλήττει επίσης την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) για την αποτυχία προστασίας της δημόσιας υγείας.  
 
Με πολλούς τρόπους, η FCC έχει εξαγοραστεί από τη βιομηχανία επικοινωνιών με τον ίδιο τρόπο που η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) έχουν εξαγοραστεί από τις φαρμακευτικές βιομηχανίες και τις βιομηχανίες εμβολίων.  
 
Σύμφωνα με τους τέσσερεις επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, η FCC αγνόησε συστηματικά την «Αρχή της Προφύλαξης» όσον αφορά τους κινδύνους των κινητών τηλεφώνων.  
 
Η αρχή της προφύλαξης, σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτήν, είναι ένα σύνολο αρχών που χρησιμοποιούνται συνήθως στην τοξικολογία για την αξιολόγηση του κινδύνου.  
 
«Αυτό το άρθρο είναι μια κραυγαλέα έκκληση για πρόληψη και προφύλαξη», δήλωσε η Devra Davis, PhD, MPH, τοξικολόγος και επιδημιολόγος και μία από τους συν-συγγραφείς της εργασίας.  
 
«Γνωρίζουμε αρκετά τώρα για να λάβουμε μέτρα για να μειώσουμε την έκθεση σε αυτό ... Ήρθε η ώρα», πρόσθεσε ο Davis, η οποία είναι επίσης ιδρυτής και πρόεδρος του Environmental Health Trust, καθώς και ιδρυτική διευθύντρια του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ογκολογίας και του Ινστιτούτου Καρκίνου του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ.  
(Σχετικά: Τόσο οι ασύρματες τεχνολογίες 4G όσο και οι ασύρματες τεχνολογίες 5G συνδέονται με (https://www.naturalnews.com/2021-01-03-5g-4g-cell-tissue-damage-dna-destruction-covid.html) βλάβη κυττάρων και ιστών, καθώς και με καταστροφή του DNA)
 
Εάν ο ΠΟΥ εξέταζε πραγματικά την επιστήμη, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων θα «επιβεβαιώνονταν» όχι απλώς ως «πιθανώς» καρκινογόνες για τον άνθρωπο.
 
Η Davis είπε στον Defender ότι υπάρχει μια «πληθώρα» πειραματικών και επιδημιολογικών στοιχείων που αποδεικνύουν μια αιτιώδη σχέση μεταξύ emr-RF και καρκίνου.  
 
Το EMR-RF συνδέεται επίσης με βλάβη του DNA, δυσμενή ανάπτυξη του εμβρύου και βλάβη στο ενδοκρινικό σύστημα.  
 
«Το EMF-RF λειτουργεί σαν ένας κλασσικός ενδοκρινικός διαταράκτης επηρεάζοντας τόσο τις ανδρικές όσο και τις γυναικείες αναπαραγωγικές λειτουργίες», λένε οι συγγραφείς της εργασίας.  
 
Όπως έχει δηλώσει ανώτερος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), εάν η ακτινοβολία EMF και RF αξιολογούνταν με βάση τις τελευταίες μελέτες, πιθανότατα θα αναβαθμίζονταν από «πιθανές» καρκινογόνες ουσίες για τον άνθρωπο σε επιβεβαιωμένες καρκινογόνες ουσίες για τον άνθρωπο.  
 
Η Davis , μιλώντας για τη νέα έρευνα, το χαρακτήρισε «ορόσημο» με την έννοια ότι καταλήγει σε σταθερά συμπεράσματα σχετικά με τους κινδύνους της ακτινοβολίας EMF-RF - «αλλά το ορόσημο είναι χτισμένο στους ώμους πολλών άλλων», τόνισε.  
 
Ο λόγος για τον οποίο η ακτινοβολία EMF-RF εξακολουθεί να θεωρείται «ασφαλής» από τις αρχές είναι επειδή οι ρυθμιστικές αρχές βασίζονται σε «θεμελιωδώς ελαττωματικές», αλλά ευρέως δημοσιευμένες, εκθέσεις που γράφτηκαν από «επιστήμονες που συνδέονται με τη βιομηχανία» των οποίων η δουλειά είναι να δηλώσουν «κανένα κίνδυνο για την υγεία»...  
 
«Είναι επιτακτική ανάγκη να επιμείνουμε σε μια πλήρη εικόνα των αποδεικτικών στοιχείων και όχι στην ασβεστωμένη, ή διαστρεβλωμένη εκδοχή που προωθείται επί του παρόντος», τόνισαν η Davis και οι συνάδελφοί της.  
 
Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε ποτέ την αλήθεια, με άλλα λόγια, είναι να διαχωρίσουμε την υγιή επιστήμη από την προκατειλημμένη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών.  
 
Μέχρι να συμβεί αυτό, «διεξάγουμε αποτελεσματικά ένα ανεξέλεγκτο πείραμα στον εαυτό μας, στις οικογένειές μας και στα παιδιά μας», λένε.  
 
Ο FDA είναι επίσης υπεύθυνος για την απόρριψη αναχωμάτων μελετών που δείχνουν δυσμενείς επιπτώσεις από την ακτινοβολία RF, συμπεριλαμβανομένης της μελέτης NTP 30 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2018, η οποία παρέχει «σαφείς αποδείξεις», ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σχετίζεται με καρκίνο και βλάβη του DNA.  
 
Τα τελευταία νέα σχετικά με τις καταστροφικές για την υγεία επιπτώσεις της χρήσης κινητών τηλεφώνων μπορείτε να βρείτε στο Radiation.news.  
 
Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:  
 
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου