Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ένας χρόνος «κανένα ζόρι»…

 

Γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Εχθές, 15 Ιανουαρίου 2022, το ιστολόγιό μας έγινε ενός έτους!

Ενα χρόνο ζωής έκλεισε το «κανένα ζόρι»! Ενας χρόνος γεμάτος εμπειρίες, χαρές, πίκρες, χαμόγελα, δάκρυ. Ενας χρόνος που τα είχε όλα! Επιτυχίες, αποκαλύψεις, άγχος…

Μέσα σε αυτόν το χρόνο, γνωρίσαμε αξιόλογους ανθρώπους οι οποίοι πίστεψαν στον αγώνα που δίνουμε και οι οποίοι μας στηρίζουν ηθικά, αλλά και εμπράκτως, πότε αναδημοσιεύοντας στα δικά τους ιστολόγια άρθρα μας, πότε στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα. Ολους εσάς που μας διαβάζετε και που διαδίδετε τα άρθρα μας, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Μέσα σε αυτόν το χρόνο, καταφέραμε να κάνουμε και πολλούς εχθρούς! Οπως – καλή ώρα – οι εχθροί της αλήθειας, τα «ελληνικά hoaxes», τα οποία μας παρακολουθούν ανελλιπώς και φροντίζουν πάντα να μας βάζουν εμπόδια! Κι αυτούς όμως τους ευχαριστούμε από καρδιάς, διότι με τον τρόπο τους μας έμαθαν να είμαστε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τον εαυτό μας! Διότι μόνο παλεύοντας μέσα από αντιξοότητες γίνεσαι πιο δυνατός…

Μέσα σ’ αυτόν τό χρόνο, χάρη στους εχθρούς και τους φίλους μας, καταφέραμε να σκαρφαλώσουμε στις κορυφαίες θέσεις των ενημερωτικών ιστότοπων, να «βγούμε» στο εξωτερικό και να διαβαζόμαστε σε 16 γλώσσες (χάρη στο Google Translate widget), καταφέραμε κυρίως όμως να μεταδώσουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ! Κι αυτός ήταν εξ’ αρχής ο στόχος.

Το ιστολόγιό μας, έχει τρεις βασικές αρχές:

  1. Σεβασμό στον αναγνώστη
  2. Διάδοση της Αλήθειας και
  3. Ακομμάτιστη λειτουργία

Και στα τρία ήμασταν καί παραμένουμε ΑΠΟΛΥΤΑ πιστοί κι ανένδοτοι!

Θα μας ήταν πραγματικά πανεύκολο να γράψουμε άρθρα χωρίς βάση και με πομπώδεις τίτλους μόνο και μόνο για να μαζεύουμε «clicks». Θα ήταν επίσης εύκολο να αναδημοσιεύουμε οτιδήποτε μας στέλνουν χωρίς να το περνάμε από έλεγχο, μόνο και μόνο για να μαζεύουμε «clicks» και θέαση… Τότε όμως, δε θα σεβόμασταν τον αναγνώστη μας, αλλά απλώς θα κοιτούσαμε την τσέπη μας και την κενοδοξία μας. Θα βλέπατε δημοσιεύσεις για την κάθε τηλεπερσόνα, για άχρηστες πληροφορίες όπως του τύπου «θυμάστε τον τάδε; Δε θα πιστεύατε πώς είναι σήμερα»… Αυτά είναι για εκείνους που δε σέβονται τον αναγνώστη.

Εμείς προτιμήσαμε το δύσκολο δρόμο: της ηθικής και αντικειμενικής ενημέρωσης, χωρίς σάλτσες και φανφάρες! Και δικαιωθήκαμε!

Καταφέραμε να φέρουμε στους αναγνώστες μας έγκυρα και ποιοτικά άρθρα του διεθνούς τύπου. Να έχουμε αποκλειστικότητες, πρωτιές και δυνατή παρουσία. Καταφέραμε να φέρουμε στους αναγνώστες μας τη φωνή διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων. Καταφέραμε να γνωρίσουν οι Ελληνες δυνατές ιστοσελίδες από το εξωτερικό! Καταφέραμε να έχουμε έγκυρους κι έγκριτους συνεργάτες, τόσο φανερούς αρθρογράφους, όσο και κρυφούς συνεργάτες οι οποίοι μας στέλνουν πολύ δυνατά άρθρα από όλον τον κόσμο και που επιθυμούν να παραμένουν ανώνυμοι.

Σε αυτόν το χρόνο, τιμήσαμε ΟΛΟΥΣ τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας! ΠΟΤΕ δεν οικειοποιηθήκαμε τον κόπο άλλων συναδέλφων, ακόμα κι αν αυτοί προέρχονται από το εξωτερικό και η πιθανότητα να δουν δικό μας άρθρο είναι από αμελητέα έως μηδενική. Πάντα βάζουμε πηγές και αναφορές.

Μέσα σε αυτόν το χρόνο, καταφέραμε να συνεργαστούμε με άλλα ιστολόγια, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Καταφέραμε ν’ αποκτήσουμε «πιστό κοινό» το οποίο μας δίνει αστείρευτη δύναμη να συνεχίσουμε.

Κι αφού «ευλογήσαμε τα γένια μας» (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, που λέει κι ο λαός μας), να δούμε τι ΔΕΝ καταφέραμε…

  • ΔΕΝ καταφέραμε να πείσουμε περισσότερους για την Αλήθεια
  • ΔΕΝ καταφέραμε να σταματήσουμε ή έστω ν’ ανακόψουμε τη φόρα των εχθρών του Εθνους μας
  • ΔΕΝ καταφέραμε να είμαστε ακόμα πιο μαχητικοί
  • ΔΕΝ καταφέραμε να έχουμε περισσότερα άρθρα

ΑΛΛΑ… έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας! Κι είμαστε σίγουροι πως με τη στήριξή σας, θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα. Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς: ό,τι έχει καταφέρει αυτό το ιστολόγιο, δεν το έχει καταφέρει μόνο του. ΟΛΟΙ μαζί το καταφέραμε! ΕΣΕΙΣ κι εμείς μαζί! ΕΣΕΙΣ είστε η φωνή κι εμείς οι εκφραστές της. Είμαστε το… «ραδιόφωνο» της δικής σας φωνής. ΕΣΕΙΣ μας κατευθύνετε και μας καθοδηγείτε με την αγάπη σας, την καλοπροαίρετη κριτική σας και με τη στήριξή σας!

Γι’ αυτό όταν αναφέρομαι στο ιστολόγιο αναφέρομαι σε πρώτο πληθυντικό! Γράφω «καταφέραμε» πιο πάνω, γιατί ΜΑΖΙ καταφέραμε όλα τα παραπάνω. Οταν γράφω «το ιστολόγιό μας», το γράφω γιατί είναι και ΔΙΚΟ ΣΑΣ ιστολόγιο, τη στιγμή που συμμετέχετε ενεργά σε αυτό.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι να μην επαναλάβουμε τα όποια λάθη κάναμε μέχρι στιγμής και να προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι δίνοντας έναν Αγώνα για όλους μας, για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας. Για το Εθνος μας!

Γι’ αυτόν τον υπέροχο χρόνο…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ! 

 Πηγή:https://kanenazori.com/
__________________________________
 
Σχόλιο Πᾶνος: Καλὴ συνέχεια καὶ καλὴ δύναμη ἀδελφέ στὸν κοινὸ ἀγῶνα μὲ τὴν βοήθεια τοῦ Θεοῦ!
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου