Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Με αυτό το τρόπο η μικροτεχνολογία δια μέσου το γενετικού ορού θα αυτοσυναρμολογηθεί μέσα στο σώμα σας (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σε μια νέα ειδική εκπομπή για τον ραδιοφωνικό σταθμό El Mirador del Gallo, η La Quinta Columna εξήγησε πώς η μικροτεχνολογία δια μέσου των γενετικών ορών θα αυτοσυναρμολογηθεί μέσα στο σώμα για να δημιουργήσει πιο σύνθετες δομές, όπως μικρο-ρούτερ, μικρο-ρεκταίνες [micro-rectennas] και άλλα πράγματα.

Όπως εξήγησε και απέδειξε ο βιοστατιστικολόγος Ricardo Delgado, ορισμένες ιδιότητες των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων και της ακτινοβολίας, σε συνδυασμό με τις βιολογικές διεργασίες, καθιστούν δυνατή τη δημιουργία ενός δικτύου μέσα στο σώμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω απόσπασμα που έχει μεταφράσει και υποτιτλίσει η Nioland για τους ακόλουθους του καναλιού.


[Ricardo Delgado]: Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτό που βλέπετε εδώ είναι σχηματισμοί. Αρχικά, μπορεί να σκεφτούμε ότι είναι άλατα. Είναι επίσης σχηματισμοί που μοιάζουν με ζιγκ-ζαγκ. Βλέπετε; Ας δεχτούμε λοιπόν ότι αυτές οι πλάκες έχουν χημικούς δεσμούς που μπορούν να μεταβληθούν μέσω μιας συγκεκριμένης μορφής συχνοτήτων εξωτερικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Βλέπετε ότι το κάτω μέρος, αυτό που έχει δομή που μοιάζει με δόντι, διαχωρίζεται από το άλλο μέρος που βλέπετε επάνω.

Λοιπόν, παρατηρήστε στο ακόλουθο βίντεο πώς αυτά τα μέρη θα εμφανίζονται ενωμένα μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι συναρμολογούνται μόνα τους. Αργότερα, θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για αυτή την αυτοσυναρμολόγηση μέσω μηχανισμών όπως η τεσλαφόρηση. Δηλαδή, μέσω εξωτερικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Συνεπώς, η μορφή της συχνότητας που εκπέμπεται αυτή τη στιγμή αποσκοπεί στο να επιτευχθεί η αυτοσυναρμολόγηση αυτών των κυκλωμάτων ή μικροκυκλωμάτων, που θα δούμε, μέσα στο σώμα μας, δυστυχώς.

Και το ίδιο θα δούμε και στις επόμενες εικόνες. Δηλαδή, όταν αυτό το υλικό εγχέεται, ας πούμε, τα μέρη του παζλ διαχωρίζονται. Και μόλις βρεθούν μέσα στο σώμα, μέσω των μηχανισμών δράσης του ίδιου του οργανισμού, και της εκπεμπόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από το περιβάλλον, τα κομμάτια ενώνονται Αυτοσυναρμολόγηση είναι ο όρος. Και σταδιακά εμφανίζονται όλο και πιο πολύπλοκες δομές. Ας πούμε ότι πρόκειται για ορισμένα τμήματα ενός μικρο-δρομολογητή ή μιας μικρο-ρεκτέννας [micro-rectenna]. Και αυτά, όπως λέω, αυτοσυναρμολογούνται για να σχηματίσουν μια πιο σύνθετη τεχνητή δομή. Ας συνεχίσουμε.

Και τώρα θα δείτε πώς τα μέρη είναι ήδη ενωμένα μεταξύ τους. Το είδα σε πραγματικό χρόνο, αλλά δεν το κατέγραψα. Ωστόσο, τώρα θα δείτε πώς το κάτω μέρος ενώνεται με το άλλο. Στην πραγματικότητα, έχει ήδη πλησιάσει λίγο περισσότερο εκεί. Ενώνεται ακριβώς με το κατώτερο τμήμα της άλλης δομής. Κάνει ζιγκ-ζαγκ. Είναι πάντα... Εδώ φαίνονται ήδη ενωμένα.

Τα βλέπετε, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, στο τέλος, θα δείτε την εξέλιξη αφού ἐχουν περάσει μερικές ημέρες και αφού το δείγμα υποβληθεί τόσο σε ηλεκτρομαγνητική όσο και σε υπεριώδη ακτινοβολία. Εδώ έχουν ήδη ενωθεί. Βλέπετε; Κατ' αρχήν, καθώς όλα είναι ήδη... Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ένα άλλο πράγμα.

Καθώς η υδρογέλη έχει αποκτήσει κάποια συνοχή, λοιπόν... Δηλαδή, ενώ η υδρογέλη δεν έχει εξατμιστεί ακόμα, οι λεπτομέρειες της επιφάνειας αυτών των πλακών δεν είναι ορατές. Αυτό είναι, πρακτικά, αυτό που αρχίζει να μοιάζει με ένα κύκλωμα όπως το ξέρουμε στον τομέα της μικροηλεκτρονικής. Ας συνεχίσουμε. Τώρα θα πάμε λίγο πιο κάτω στην εικόνα. Εμφανίζεται ακόμη και λίγο κουτσουρεμένη στο κάτω μέρος.

Το έχουμε εντοπίσει στην επιστημονική βιβλιογραφία. Μην ξεχνάτε την εικόνα με το κούρεμα στη γωνία. Επίσης, ταιριάζει με το μέγεθος που περιγράφεται στην επιστημονική βιβλιογραφία. Αυτό είναι περίπου 1200 μεγέθυνση. Ένα μικρόμετρο είναι το ένα χιλιοστό του χιλιοστού. Στη βιβλιογραφία, βλέπουμε κάποιες δομές πλάτους τουλάχιστον 3 ή 4 μικρομέτρων. Έτσι, μιλάμε για 1200 μεγέθυνση. Εδώ βλέπουμε περίπου 50, 60 ή 70 μικρόμετρα. Τόσο μεγάλο είναι το πλάτος της. Και περίπου 120 μικρόμετρα σε μήκος. Λοιπόν, αυτό μπορεί εύκολα να εκτιμηθεί.

 Στη συνέχεια, θα δείτε, επιπλέον, μια εικόνα που θα δείξουμε τώρα. Την έχω βάλει μετά από αυτό, ώστε να μπορείτε να δείτε ότι στην επιστημονική βιβλιογραφία περιγράφονται αυτά τα υλικά. Έχω "παίξει" λίγο με διαφορετικά φίλτρα φωτός και λίγο με τον διαύγεια για να δώσω περισσότερο ανάγλυφο ή ευκρίνεια σε αυτό που φαίνεται.

Έχουμε μιλήσει με τουλάχιστον 10 μηχανικούς. Και όλοι, κυριολεκτικά όλοι τους, επιβεβαιώνουν ότι, πράγματι, πρόκειται για κύκλωμα ή για κύκλωμα μικροκλίμακας, σε αυτή την περίπτωση. 50 μικρόμετρα. Για να δούμε, λίγο πιο κάτω. Εντάξει. Εδώ βλέπετε αυτό που προέρχεται από την επιστημονική βιβλιογραφία. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μια τέλεια πλάκα, βλέπετε; Και πάνω, σε ανοιχτό καφέ χρώμα, υπάρχει μια πλάκα με αυτό το σχήμα που ανήκει στη μικροτεχνολογία. Και έχει δύο κορυφές γραφενίου. Τις ίδιες κορυφές με αυτές που προσδιορίστηκαν από τον Dr. Campra.

Οι κατασκευές αυτές έχουν στην κάτω αριστερή βάση κάτι που μοιάζει με κομμένη γωνία. Δηλαδή, είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχουμε εντοπίσει στο εμβόλιο της Pfizer. Βλέπετε, υπάρχει το κόψιμο της γωνίας. Έχουμε αυτό το κύκλωμα. Αυτή η βάση έχει κεντρίσει την προσοχή μας. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε όλες τις δομές. Όλες τους. Ας συνεχίσουμε λίγο. Και τώρα, όσο περνούν οι μέρες, εμφανίζονται όλο και πιο πολύπλοκες δομές. Εντάξει; Αυτό φαίνεται πολύ καλύτερα. Εδώ φαίνεται πολύ καλύτερα. Έχει μεγεθυνθεί.

Και βλέπουμε ότι από τη κάτω γωνία λείπει ένα κομματάκι, όπως ακριβώς είδαμε και στην πλάκα. Εδώ, όπως είπα, σχηματίζονται οι πιστες του κυκλώματος. Και διακρίνονται μερικά από τα εξαρτήματα. Αυτή η δομή αντιστοιχεί σχετικά ακριβώς στην πλάκα που περιγράφεται στη βιβλιογραφία (αυτή που είδαμε στο κάτω μέρος).

Εδώ, όπως λέω, σχηματίζονται όλο και περισσότερα από αυτά. Επιπλέον, κάθε φορά γίνονται πιο εύκολα αντιληπτά.

Αυτό αντιστοιχεί στην ένωση διαφόρων τμημάτων με ορισμένους χημικούς δεσμούς. Και αυτοί οι ομοιοπολικοί δεσμοί προέκυψαν, ακριβώς, από την εξωτερική ακτινοβολία, από κάποια συγκεκριμένη ηλεκτρομαγνητική συχνότητα.

Η αλήθεια είναι ότι εξετάζουμε μια επιστήμη που είναι μερικών ετών. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλα αυτά είναι πολύ καινούργια για εμάς. Και αυτό απαιτεί πολλή μελέτη και αφομοίωση, αφού πρόκειται για τεχνολογία. Μια νανοτεχνολογία-μικροτεχνολογία-βιοτεχνολογία που έχει κρατηθεί μυστική από ολόκληρη την κοινωνία των πολιτών. Ειδικά τώρα που εμβολιάζονται. Εδώ φαίνεται ακόμη λίγο καλύτερα. Θυμίζει πολύ μια μητρική πλακέτα. Μια μητρική πλακέτα υπολογιστή.

Εδώ βλέπουμε αυτό που σχηματίστηκε την τελευταία ημέρα της παρατήρησης. Μέχρι τότε, τα εξαρτήματα και το κύκλωμα διακρίνονταν πολύ καλύτερα.


 
 
Πηγή βίντεο: https://rumble.com/
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου